Iku barang-barang cilik sing nggawe bedane

Pvc trunking& PVC Condit

  • Pabrik Profesional Trunkers PVC Skor PVC Kualitas Paling Kualitas Pabrik Profesional Trunkers PVC Skor PVC Kualitas Paling Kualitas
    Shingfong Kualitas Pvc Trunks Professional Pvc Quality Professional, Shingfong Nduwe 4pcs Forklift, kita bisa mbukak 5 x 40hq kontaner ing sawijining dina.Produsen Trunkers PVC Professional.Dheweke wis diprodhuksi kanthi syarat ketat kanthi syarat standar kualitas internasional, lan kualitase bisa dijamin amarga wis ngliwati sertifikasi kualitas.Trunking PVC Shingfong minangka solusi sing sampurna kanggo sawetara instalasi proyek manajemen kabel, kalebu instalasi domestik lan komersial. Backing busana adesif kasedhiya kasedhiya kanggo nyerep permukaan sing ora dikarepake lan ora rata. Iki diwenehake luwih saka 200 ukuran lan kekandelan sing beda. Kasedhiya karo macem-macem aksesoris lan peralatan. Nggunakake trunking iki, Kajaba iku, luwih becik nggunakake lampiran skru lan tembok kanggo aplikasi tartamtu.
  • Intro kanggo Grosir pipa kondhang pvc kadhemen karo harga sing apik banget Intro kanggo Grosir pipa kondhang pvc kadhemen karo harga sing apik banget
    Shingfong Intro kanggo Grosir pipa kondhisi cadang sing apik banget karo harga Shingfong, Shingfong duwe 30 set garis prodhuksi ekspresi ekspresi ekspor, kapasitas produksi taunan yaiku 20,000tons.Temokake pipa kondis Pipa kondhisi pvc kadhemen brosur, kita khusus ing pipa banyu panas lan adhem, priksa saiki!
  • Grosir PVC Condit Confonsial Berkualitas - Siui Shingfong Plastik Pabrik Co, Ltd Grosir PVC Condit Confonsial Berkualitas - Siui Shingfong Plastik Pabrik Co, Ltd
    Grosir Confot SHINGfong Tinggi - Sihui Shingfong Plastik Pabrik Produk Co, Ltd, Shingfong duwe jumlah ukuran trunking PVC, saka min. 10x10mm nganti 200x100mm. Luwih saka 2pcs beda ukuran lan kekandelan.Pipa Pvc Condit
  • Produsen Pabrik Tapak Pvc Quality PVC Kualitas China paling apik - Produsen Produsen Pabrik Tapak Pvc Quality PVC Kualitas China paling apik - Produsen
    Shingfong China paling apik Pvc Arc Arc Factory Pvc Arc Arc Arc Produsen - Layanan OEM / Odm kasedhiya, kanggo desain khusus struktur trunking PVC, kita bisa nggawe cetakan anyar.Pitakon online! Professional PVC Arc Arc Trunking Facefery, rincian babagan lantai pvc arc trunking, PVC Trunking Best dening pabrik produk plastik Shingfong
  • Produsen Groove Arc khusus saka China Produsen Groove Arc khusus saka China
    Produsen Groove Arc Customized saka China, Shingfong kalebu area 25,000 m², ngemot 2 tanduran gudang, 3 gudang uga bangunan kantor.Katrangan Product 1) Bahan: PVC. 2) Standard Tes: en 61357: 2007. 3) Nglacak: Lumahing lancar tanpa ngeruk, warna sing apik lan nggilap, kemasan sing pas. 4) Gunakake: Kanggo kabel internal, nglindhungi kabel ing ngisor 1200v. 5) Efek: Sawise nggunakake, tanpa kabel kanthi gampang lan cepet, nginstal kanthi dipercaya, lan trep kanggo njaga lan nggoleki lan ijol-ijolan. 6) Lifetime: Urip nggunakake normal bisa nganti 50 taun. 7) nggunakake: listrik utawa konstruksi. Banget kanggo kabel lantai lan cocog kanggo wilayah umum, digunakake kanggo instalasi kabel, kabel lan kabel jaringan ing ngisor. Nggawe pilihan populer kanggo pameran, kantor lan premis eceran lan gymnasium, toko departemen, pasar lan lokasi umum liyane. Fitur Utama 1) Kuwatir: Yen sampeyan mbengkongake, ora bisa luwih gampang dibuang. 2) Hardness: Ing kemampuan meksa, ketahanan pengaruh sing dhuwur. 3) Rintangan Format: Flame-Retardant PVC Resin, Pangobongan Dipurbuk banget, kanthi cepet-cepet mandhiri. 4) Rintangan karat: kelembapan, asam lan resistensi alkali, njamin biaya pangopènan sing luwih murah lan urip sing luwih dawa. 5) Non-konvaktif: Penebat listrik sing apik, sing nolak voltase 25kv, njamin sistem sing aman. 6) Instalasi: Gampang mbukak lan cedhak, tumpukan sing trep, dipasang kanthi sela semen lan benang benang.
  • Profesional Floor Floor Floor Profesional Profesional Floor Floor Floor Profesional
    Produsen pemadam lantai shingfong profesional, shingfong diadegake ing 1995, duwe pengalaman 26 taun kanggo ngasilake trunking pvc, pvc condit pipa, pipa banyu panas lan banyu sing gegandhengan.Trunking lantai pvc
  • Pabrik Trunking PVC China sing paling apik karo rega pabrik adesif - shingfong Pabrik Trunking PVC China sing paling apik karo rega pabrik adesif - shingfong
    Pabrik Trunking Shingfong paling apik karo rega pabrik adesif - Shingfong, Shingfong wis dadi tim sing duwe kualitas lan sawise adol trunking lan sales kanggo luwih saka 70 negara sing beda.Spesifikasi 1) Bahan: Bahan PVC anyar 2) Standar: IEc 61084-2-1 3) Nglanjutake: Lancar, ora ana cacat, kemasan sing apik banget. 4) Werna: Werna murni, ora ana discolorasi lan tuwa. 5) Bau: Ora ana aroma, lingkungan. 6) Gunakake: Kanggo kabel internal, nglindhungi kabel ing ngisor 1200v. 7) Efek: Sawise nggunakake, nyepelekake kanthi gampang lan cepet, nginstal kanthi dipercaya, trep kanggo njaga lan nggoleki lan nggoleki lan ijol-ijolan. 8) umur: Brand Shingfong Pipa PVC lan Trunking PVC minangka anti-tuwa, urip normal bisa uga nganti 50 taun.
  • Intro kanggo produsen trunkment perdagangan pvc saka china shingfong Intro kanggo produsen trunkment perdagangan pvc saka china shingfong
    Shingfong Intro kanggo Customosiake Produsen Trunkment Perbandingan PVC saka China Shingfong, Shingfong duwe tim bakat R&D, nduweni pakurmatan kanggo nampa sertifikat perusahaan hibah teknologi nasional Hi-Tech nasional.Nggolek supplier trunkment pvc? Shingfong khusus ing pabrik adat digawe trunking pvc, priksa saiki!
  • Produsen Trunkment Pvc Customized saka China Produsen Trunkment Pvc Customized saka China
    Pvc kompartemen TrunkingShingfong Customed Pabrik Pemerlahan Kompartemen SHINGFONG saka China, Shingfong duwe 4pcs of Forklift, kita bisa mbukak kontaner 5 x 40hq kontaner ing sawijining dina.
  • Pipa PPR Paling Apik Kanggo Pabrik Banyu Adhem lan PanasHarga | Shingfong Pipa PPR Paling Apik Kanggo Pabrik Banyu Adhem lan PanasHarga | Shingfong
    Pipa PP sing profesional kanggo banyu kadhemen lan panas, rincian babagan pipa kanggo banyu sing adhem lan panas
  • Tube Grosir kanthi rega apik - Shingfong Tube Grosir kanthi rega apik - Shingfong
    Tube Grosir Shingfong Grosir Kanthi Harga Apik - Shingfong, Shingfong sing ana ing kutha Sihui, Guangdong, njupuk 90mins, yaiku 90mins saka bandara Internasional Guangzhou Baiyun ing pabrik kita. Pabrik kita cedhak port Guangzhou lan port Shenzhen.1) Konflik listrik Shingfong PVC yaiku tabung sing digunakake kanggo nglindhungi lan rute listrik wiring ing bangunan utawa struktur sing ora ana. 2) cenderung Shingfong Pvc utamane duwe rong jinis: condid lan kondhisi sing fleksibel. 3) Condeit Shingfong Pvc nyedhiyakake perlindungan sing apik kanggo konduktor terlampir saka pengaruh, kelembapan, lan uap kimia. 4) Condeit Shingfong Pvc bisa dipasang ing njero ruangan ing antarane bangunan, struktur, utawa piranti supaya instalasi daya lan kabel komunikasi. 5) Ana barang-barang listrik sing dirancang kanthi temenan sing bisa digunakake kanggo nyambungake SHINGFONG PVC Condoit. Fitur Condit PVC 1) Efek lan meksa; 2) bisa dikubur ing beton; 3) anti-tuwa lan bebas saka warna kanthi ganti; 4) ngrusak, resistensi asam lan alkali; 5) sanalika mangkat saka geni, geni ing shingfong pvc kondisi langsung; 6) dimensi varfane kasedhiya; 7) Layanan OEM lan ODM sing ditawakake; 8) Loro jinis utama: pvc lurus pipa, pvc bend bend pipo.
  • Produsen Tube Tube China - Shingfong Produsen Tube Tube China - Shingfong
    Produsen Tube Shingfong China - Shingfong, Shingfong duwe 150 buruh, kita bisa ngrampungake pesenan ing wektu sing cendhak, sanajan sing dibutuhake kompleks.Kauntungan: (1) Rintangan suhu dhuwur: Suhu kerja sing paling maksimal nganti 70 derajat Celsius, Suhu mangkal mung nganti 95 derajat Celsius. (2) pengawetan panas: Konduktivitas termal sing kurang yaiku 1/1500 pipa tembaga, lan 1/250 pipa baja. Non-beracun: ora aditif logam abot ora bakal ditutupi reged utawa kontaminasi dening bakteri. (3) tahan karat: Tolak masalah kimia utawa korosi kimia elektronik. (4) Biaya instalasi ngisor: Bobot entheng lan gampang instalasi bisa nyuda biaya instalasi kanthi 50% saka sistem piping logam. (5) kapasitas aliran sing luwih dhuwur: Tembok njero lancar nyebabake kerugian tekanan lan volume sing luwih dhuwur tinimbang pipa logam. (6) umur dawa: Luwih saka 50 taun ing kahanan normal. (7) Mesra duraka lan lingkungan.
  • Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi
    Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi• Dawane standar: 2000mm• warna standar: putih• nyedhiyakake perlindungan kabel sing hebat• Tahan kejutan lan mbenerake thermoplastic• Bahan-bahan sing bebas dipimpinFitur• Liner Nonskid Integrasi Integrasi lan desain tutup unik sing bisa njamin tutup Duct ora bakal geser sapisan diinstal utawa sajrone geter;• Sudhut lancar lan sudhut sing ora bakal nglairake kabel utawa ngganggu tangan;• Bahan PVC sing resmi kanthi khusus kanggo ngrampungake syarat-syarat daya raos.
  • Professional lantai pvc arc profesional karo produsen kompartemen Professional lantai pvc arc profesional karo produsen kompartemen
    Profesional 11 lantai pvc arc trunking karo produsen kompartemen.Fungsi kasebut ana ing keseimbangan sing sampurna kanthi kualitas lan urip layanan.Shingfong pvc Arc Arc Arc Trunking sing didhukung kanthi tape sudhut kaping pindho kanthi kualitas, digunakake kanggo nyemprotake trolley pass lan supaya ora tripping, utamane ing papan sing rumah, kayata mall, lan stasiun.Ing ngisor saluran bisa ditandas kanthi tape dilapisi kaping pindho banjur diikat ing lantai kanthi gampang.
  • Ppr Panas Pipa Banyu Panas Paling Apik Ppr Panas Pipa Banyu Panas Paling Apik
    Ppr panas lan hawa panas banyu panas.Produk iki aman digunakake. Iki diprodhuksi sesuai karo banyu ngombe sing digunakake.1. Gunakake ECO-FREATY lan SALE, Energi2. Rintangan suhu dhuwur, nyandhang resistensi, resistensi pengaruh3. Bobot entheng, biaya sistem lan pangopènan ngisor4. Urip layanan sing apik
  • Trunking PVC paling apik kanthi supplier kompartemen Trunking PVC paling apik kanthi supplier kompartemen
    Trunking PVC paling apik kanthi supplier kompartemen.Produk kasebut dipasang kanthi berkualitas tinggi.Trunkment kompartemen Shingfong minangka sistem Trunking kompartemen siji,sing bisa dipérang kanthi cara sing misahir kanggo ngrampungake daya kabel, data lan telekomunikasi. Posisi poin pamilihan divider ngidini trunked dipérang dadi loro, telu utawa papat kompartemen gumantung karo syarat instalasi.
  • Professional PVC Trunking Kanthi Produsen Tape Adesif Professional PVC Trunking Kanthi Produsen Tape Adesif
    Professional PVC Trunking kanthi Pabrikan Tape Adesif.Prinsip desain kalebu aspek ing ngisor iki. Prinsip-prinsip iki kalebu imbangan struktural & visual, simetri, kesatuan, macem-macem, hirarki, skala, lan proporsi.Pita adesif sisi kaping pindho iki nduweni kualiTiy, tape tape mentah diimpor saka Korea Kidul. Ana macem-macem warna sing kudu dipilih, kayata ijo, biru, abang, lsp.Kita duwe tim pekerja bakat kanggo nyelehake tape adesif ing trunking PVC, kita bisa ngrampungake barang ing wektu. Ing musim sing rame kaya ngono, kita bisa njamin wektu pangiriman. Hubungi kita yen sampeyan butuh trunking PVC kanthi tape adesif sisi pindho.
  • Rega Pabrik PVC Condit Paling PVC - Rega Pabrik PVC Condit Paling PVC -
    Rega Pilc Condit PVC paling apik -.Iki dikembangake kanthi ati-ati. Iki ditindakake dening tim R & D sing njupuk akeh faktor kayata emisi radi sing, kerentanan sing radiated, ESD (discharge Electrastic), lsp.Pvc Condit duwe ukuran ing ngisor iki:10mm Pvc Condoit, utamane kanggo panggunaan cahya sing dipimpin, kita uga diarani tabung tabung.16mm, ana warna tartamtu sing kasedhiya kanggo pipa conding PVC, kayata putih, abu-abu, biru, ijo, ireng, kuning, lsp, lsp, lsp.20mm, ukuran sing paling populer, adol kanthi apik ing saindenging jagad25mm, model adol panas, nduweni aksesoris sing gegandhengan karo match32mm, kualitas apik40mm,50mm,60mm,Hubungi kita yen sampeyan kasengsem ing produk kita: Ekspor@shemingfong.com
  • Kualitas loteng tape adesif sisi pindho kanggo produsen trunkers PVC saka China Kualitas loteng tape adesif sisi pindho kanggo produsen trunkers PVC saka China
    Shingfong kanthi kualitas tinggi loteng tape adesif tikel kaping pindho kanggo produsen trunking pvc saka chinaIki minangka lem khusus sing digunakake kanggo saluran kabel, dirancang kanthi adilia sing kuwat supaya sealant ing panggonane.Ana macem-macem warna sing kasedhiya kanggo tutup tape adesif, kayata putih, abang, biru, ijo, kuning, oranye, jambon, lsp.Werna sing bisa ditampa.Werna tape biasane putih utawa ireng.Jembaré biasa yaiku min. 7mm ke maksimal. 85mm.Hubungi kita yen sampeyan kasengsem ing produk kita: Ekspor@shemingfong.com
  • Video iki bakal nggawe pipa pvc conditiit sampeyan kanthi soket dijamin Video iki bakal nggawe pipa pvc conditiit sampeyan kanthi soket dijamin
    Video iki bakal nggawe pipa pvc conditiit sampeyan kanthi soket dijaminIng video iki, aku bakal nuduhake sampeyan video iki bakal nggawe pipa kondisine PVC kanthi soket dijamin. Seneng lan lengganan video iki!Sihui Shingfong Pabrik Produk Co, Ltd, minangka produsen profesional sing aktif ing bahan polimer sing dhuwur, produk utama yaiku: pvc-u banyu, pvc-u banyu lan aksesoris sing gegandhengan.Shingfong diadegaké ing taun 1996, sing ana ing Nomer 68, Jalan Qingdong, Distrik Qingdong, Kabupaten Dongcheng, kutha Sihui, provinsi Guangdong, kalebu area 38,8 hektar. Shingfong duwe 30 set larik produksi otomatis, kapasitas produksi taunan yaiku 30.000 ton, kanthi nilai output 200 yuta yuan utawa luwih.Email: eksport@shemingfong.comTindakake kula:Priksa situs webku: https://www.shingfong.comFacebook: https://www.facebook.com/112249170635505YouTube: https://www.youtube.com/channel/ucie3xabptq6vuzchwrtv0gLinkedIn: https://www.intedin.com/in/sf-pvc-trunking-conduit/Video iki bakal nggawe pipa pvc conditiit sampeyan kanthi soket dijaminHubungi kita langsung yen sampeyan kepengin weruh.# video # pvc # konco # soket # # jaminan # sfc # trunksockingpvclockesse # sudeto # podo # paryeleliupvc # sulet
Kinerja sing sampeyan bisa ngandel

Babagan Kita

Sihui Shingfong Plastik Pabrik Co, Ltd
Shingfong Pioner ing Kabel Listrik& Trunking wiring, pipa konduk, pipa banyu, pipa got lan fittings sing relevan. Ditetepake ing taun 1996, kita wis adol pipa PVC lan trunking luwih saka 150 kutha saka omah lan ing dhuwur kanthi kualitas produk sing tulus lan dipercaya. Kauntungan Shingfong: Kita darmabakti kanggo nggawe produk sing berkualitas tinggi kanthi rega ekonomi supaya sampeyan luwih kompetitif ing pasar sampeyan. Kita seneng nggawe produk kanggo nyukupi spesifikasi sampeyan. Kita bisa nggawe labeling produk sing bisa mbantu merek sampeyan entuk marketing. Katon saka spesifikasi condo, Trunkings A ...
  • 26 taun
    Diadegaké ing taun 1995, Shingfong duwe pengalaman profesional 26 taun kanggo ngasilake trunking pvc lan pvc condit pipa
  • 30,000tons
    Kapasitas produksi taunan yaiku 30.000 ton, loading paling sethithik 50x40gp bulanan
  • 25,000 m²
    Nutupi area 25.000 meter persegi, 2 bengkel lan 3 warung, 30pc Lines produksi otomatis
  • OEM / ODM
    Solusi oem / Odm. Layanan desain gratis.
Waca liyane
22222
Layanan, Quality & HONESTY

Layanan Kita

OEM / ODM

Shingfong setya tansah nyedhiyakake produk sing berkualitas, kualitas dhuwur lan layanan pelanggan sing apik. Layanan mandeg, kalebu layanan Presales kayata rembugan bisnis, desain rencana dodolan, analisis pasar, layanan penjualan kayata pandhuan instalasi, layanan iki diwenehake sajrone proses kabeh.

Halsafat Shingfong: Kasetyan, mupangate mupangat.

Tujuan Shingfong: Kanggo nyedhiyakake produk sing bermutu lan layanan sing apik banget.

Objektif Shingfong: Revitalisasi perusahaan, nambani efisiensi, nambah staf urip.

Prinsip Shingfong: Tindakake tindakake standar internasional yaiku ISO9001, sing disetel lan tetep nambah sistem produk lan layanan.

Waca liyane
Waca liyane
Kauntungan kita

Fokus profesional

  • Pabrik langsung

    Produsen profesional wiwit taun 1995

  • 30 garis produksi

    Twin Screw Extruders saka PVC Trunking lan Pvc Condoit

  • Pangiriman cepet

    Saben wulan loading min. 50x40HQ kontaner

  • Nyedhiyani Layanan OEM / ODM

    Luwih saka 200 macem-macem cetakan kanggo OEM

Ringkesan Tetanduran

Vlog paling anyar

  • Shingfong Pvc Shingfong Pvc Trunking saiki saka China
    Shingfong Customized Shingfong Pvc Trunking saiki Produsen Loading Saka China
  • Kabel Introto Pvc Trunking Shingfong
    Shingfong inntoto pvc kabel trunking shingfong
  • Pengarepan paling apik kanggo festival lantern saka supplier shingfong
    Shingfong paling apik kanggo festival lantern saka supplier shingfong
  • Dhuwur Grosir Trunking Elektronik Pvc-Sihui Shingfong Pabrik Produk Plastik Co, Ltd
    Shingfong High PVC Grosir Elektronik Grosir-Sihui Shingfong Pabrik Produk Plancong Co, Ltd
Respon cepet

Hubungi kita