PRODUK KAMI
  • Produsen Trunkers PVC Professional Produsen Trunkers PVC Professional
    Produsen Trunkers PVC Professional.Dheweke wis diprodhuksi kanthi syarat ketat syarat standar kualitas internasional, lan kualitase bisa dijamin amarga wis ngliwati sertifikasi kualitas.Jangkep Trunking Shingfong minangka solusi sing cocog kanggo sawetara instalasi proyek manajemen kabel, kalebu diinstal domestik lan komersial. Backing busana adesif kasedhiya kasedhiya kanggo nyerep lumahing sing ora dikarepake lan ora rata. Iki diwenehake luwih saka 200 ukuran lan kekandelan sing beda. Kasedhiya karo macem-macem aksesoris lan peralatan. Nggunakake trunking iki, Kajaba iku, luwih becik digunakake kanggo nggunakake lampiran skru lan tembok kanggo aplikasi tartamtu.
  • Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi
    Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi• Dawane standar: 2000mm• warna standar: putih• nyedhiyakake perlindungan kabel sing hebat• Tahan kejutan lan mbenerake thermoplastic• Bahan-bahan sing bebas dipimpinFitur• Liner Nonskid Integrasi Integrasi lan desain tutup unik sing bisa njamin tutup Duct ora bakal geser sapisan diinstal utawa sajrone geter;• Sudhut lancar lan sudhut sing ora bakal nglairake kabel utawa ngganggu tangan;• Bahan PVC sing resmi kanthi khusus kanggo ngrampungake syarat-syarat daya raos.
  • Professional lantai pvc arc profesional karo produsen kompartemen Professional lantai pvc arc profesional karo produsen kompartemen
    Profesional 11 lantai pvc arc trunking karo produsen kompartemen.Fungsi kasebut ana ing keseimbangan sing sampurna kanthi kualitas lan urip layanan.Shingfong pvc Arc Arc Arc Trunking sing didhukung kanthi tape sudhut kaping pindho kanthi kualitas, digunakake kanggo nyemprotake trolley pass lan supaya ora tripping, utamane ing papan sing rumah, kayata mall, lan stasiun.Ing ngisor saluran bisa ditandas kanthi tape dilapisi kaping pindho banjur diikat ing lantai kanthi gampang.
  • Ppr Panas Pipa Banyu Panas Paling Apik Ppr Panas Pipa Banyu Panas Paling Apik
    Ppr panas lan hawa panas banyu panas.Produk iki aman digunakake. Iki diprodhuksi sesuai karo banyu ngombe sing digunakake.1. Gunakake ECO-FREATY lan SALE, Energi2. Rintangan suhu dhuwur, nyandhang resistensi, resistensi pengaruh3. Bobot entheng, biaya sistem lan pangopènan ngisor4. Urip layanan sing apik
22222
LAYANAN KAMI
Filsafat Shingfong: Setya, Mupangat Saling Guna.
Tujuan Shingfong: nyedhiyakake produk sing berkualitas lan layanan sing apik banget.
Tujuan Shingfong: Revitalisasi Perusahaan, Ningkatake Efisiensi, Ningkatake kualitas urip para staf.
Prinsip Shingfong: Tindakake standar internasional ISO9001 kanthi ketat, nyiyapake lan terus ningkatake sistem produk lan layanan.
Waca liyane
Waca liyane
  • Pilih warna lan ukuran
    Ora usah diisi
  • Jumlah awak
    Ora usah diisi
  • Konfirmasi data volume
    Ora usah diisi
  • Mung butuh 7 dina kerja
    Ora usah diisi
Babagan Kita
Pabrik Produk Plastik Sihui Shingfong Co., Ltd.
ShingFong Pionir ing Kabel Listrik
& Truncking Kabel, Pipa Saluran, Pipa Pasokan Air, Pipa Saluran lan Fittings sing gegandhengan. Didegake ing taun 1996, kita wis adol Pipa PVC lan trunking menyang luwih saka 150 kutha saka omah lan numpak kanthi tulus lan kualitas produk sing bisa dipercaya. Kauntungan ShingFong: Kita darmabakti kanggo nggawe produk bermutu kanthi rega ekonomine supaya sampeyan luwih kompetitif ing pasar. We seneng nggawe produk kanggo memenuhi spesifikasi sampeyan. Kita bisa nggawe label produk sing bisa mbantu jeneng merek sampeyan entuk pemasaran. Macem-macem spesifikasi saluran, trunking a ...
  • 1996 taun
    Madeg ing taun 1996
  • 150+
    Personel perusahaan
  • 38,8 hektar
    Jembar 38.8 hektar
  • OEM
    Solusi khusus OEM
Waca liyane

WARTA PERUSAHAAN

  • Shingfong Pvc Shingfong Pvc Trunking saiki saka China
    Shingfong Customized Shingfong Pvc Trunking saiki Produsen Loading Saka China
  • Kabel Introto Pvc Trunking Shingfong
    Shingfong inntoto pvc kabel trunking shingfong
  • Pengarepan paling apik kanggo festival lantern saka supplier shingfong
    Shingfong paling apik kanggo festival lantern saka supplier shingfong
  • Dhuwur Grosir Trunking Elektronik Pvc-Sihui Shingfong Pabrik Produk Plastik Co, Ltd
    Shingfong High PVC Grosir Elektronik Grosir-Sihui Shingfong Pabrik Produk Plancong Co, Ltd
GAMPANG KANGGO US