• Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi
    Grosir Trunkes Trapezoid bermutni bermutu tinggi• Dawane standar: 2000mm• warna standar: putih• nyedhiyakake perlindungan kabel sing hebat• Tahan kejutan lan mbenerake thermoplastic• Bahan-bahan sing bebas dipimpinFitur• Liner Nonskid Integrasi Integrasi lan desain tutup unik sing bisa njamin tutup Duct ora bakal geser sapisan diinstal utawa sajrone geter;• Sudhut lancar lan sudhut sing ora bakal nglairake kabel utawa ngganggu tangan;• Bahan PVC sing resmi kanthi khusus kanggo ngrampungake syarat-syarat daya raos.