Shingfong PVC Trunking lan Conduit Factory Manyfacturer Pambuka Profil Perusahaan

Agustus 24, 2021

Shingfong didegaké ing taun 1995, kita dadi pionir ing bidang manufaktur Trucking Kabel PVC, Saluran Listrik PVC, Pipa Air Panas lan Dingin PPR, lan Fitting Relevan. Produk diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah.

Kirimake priksaan sampeyan


Shingfong didegaké ing taun 1995, kita dadi pionir ing bidang manufaktur Trucking Kabel PVC, Saluran Listrik PVC, Pipa Air Panas lan Dingin PPR, lan Fitting Relevan. 

Produk diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah.


 Pambuka perusahaan:

* 25.000 M² basis produksi

* 30.000 ton produktivitas taunan

* 500 kontaner (40HQ) kiriman taunan

* 200 karyawan

* 30 jalur produksi

* OEM, ODM

* QC sing teknis lan berpengalaman



Keuntungan SHINFONG:

We are darmabakti kanggo nggawe produk kualitas dhuwur ing rega ekonomis, supaya klien ajining kita luwih competitive ing pasar.

Kita seneng nggawe produk sing cocog karo spesifikasi sampeyan.

Kita bisa nggawe label produk sing bisa mbantu jeneng merek sampeyan entuk pemasaran.

Spesifikasi saka saluran, trunking lan kelengkapan sing gegandhengan tegese meh kabeh instalasi bisa dirancang, ditemtokake, ditindakake kanthi yakin.

Pesenan sing penting sampeyan bisa rampung ing wektu kanggo jalur produksi efisiensi dhuwur.

 

Yen sampeyan ora bisa nemokake produk sing cocog karo kabutuhan, hubungi kita. 


Detail Kontak: 

Mbak Jessie Lai

Wakil Manajer Umum

Mobile: +86-13430255265

Email:export@shingfong.com

Wechat: shingfong8


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan