Produsen Sejarah Pabrik Trunking PVC Shingfong profesional

Agustus 24, 2021

Shingfong Produsen Sejarah Pabrik Trunking PVC Shingfong Profesional,Shingfong diadegake ing taun 1995, wis pengalaman 26 taun kanggo ngasilake PVC Trunking, Pipa Conduit PVC, Pipa Air Panas lan Dingin PPR, aksesoris sing gegandhengan.


Kirimake priksaan sampeyan


FAQ

1. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
Umumé, bakal njupuk 7 kanggo 15 dina sawise nampa pembayaran advance. Wektu pangiriman tartamtu gumantung saka barang lan jumlah pesenan sampeyan.
2. Apa syarat pangiriman sampeyan?
EXW, FOB, CFR, CIF.
3. Informasi apa sing kudu dakkandhakake yen aku pengin njaluk kutipan?
Ukuran produk (Lebar x Dhuwur x Panjang); Kekandelan; Werna (putih utawa abu-abu utawa werna sing disesuaikan). Jumlahe.

Kaluwihan

1.Shingfong wis 4pcs forklift, kita bisa kanggo mbukak 5 x 40HQ wadhah ing siji dina.
2.Shingfong duwe tim bakat R&D, duwe pakurmatan kanggo nampa Sertifikat Authenticated Enterprise Hi-tech Nasional.
3.Shingfong dumunung ing Kutha Sihui, Guangdong, butuh 90mins saka Bandara Internasional Baiyun Guangzhou menyang pabrik kita. Pabrik kita cedhak Pelabuhan Guangzhou lan Pelabuhan Shenzhen.
4.Shingfong wis 30 sets kembar meneng extruder garis prodcution, kapasitas produksi taunan 20.000tons.

Babagan Shingfong

Pabrik Produk Plastik Sihui Shingfong Co., Ltd., minangka produsen profesional sing melu bahan polimer dhuwur, produk utama yaiku: Trunking Kabel PVC, Saluran PVC, pipa saluran PVC-U, pipa pasokan banyu PVC-U lan aksesoris sing gegandhengan. Shingfong didegaké ing taun 1995, dumunung ing No. 168, Jalan QingDong, Distrik Dongcheng, Kutha Sihui, Provinsi Guangdong, jembaré 38,8 hektar. Shingfong nduweni 30 set garis produksi otomatis, kapasitas produksi taunan 30.000 ton, kanthi nilai output USD30 yuta utawa luwih.


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan