• Глобален пазар на Шингфонг ПВЦ трупот и ПВЦ канал Глобален пазар на Шингфонг ПВЦ трупот и ПВЦ канал
    Шингфонг ги извезува своите ПВЦ трупови и канали веќе 15 години. Производите се извезуваат во повеќе од 80 земји и региони. Нејзин главен пазар се Јужна Америка, Африка, Австралија, Југоисточна Азија итн.
    2021/08/24
Chat with Us

Испратете го вашето барање