Најдоброто специјално пакување на ПВЦ трупот за да се вчита повеќе количество во компанијата за контејнери - Шингфонг

Најдоброто специјално пакување на ПВЦ трупот за да се вчита повеќе количество во компанијата за контејнери - Шингфонг

Shingfong Најдоброто специјално пакување ПВЦ трупање за да се вчита повеќе количество во контејнерската компанија - Шингфонг, Шингфонг лоциран во Сихуи Сити, Гуангдонг, потребни се 90 минути од меѓународниот аеродром Гуангжу Баијун до нашата фабрика. Нашата фабрика е во близина на пристаништето Гуангжу и пристаништето Шенжен.

Специјално пакување ПВЦ багажник за да се вчита повеќе количество во контејнер
Со цел да се вчита повеќе количество ПВЦ трунек во еден контејнер, би можеле да вметнеме помали ПВЦ трупови во поголеми. Макс. 28 тони би можеле да се натоварат во контејнер од 1x40 стапки, има многу начини да се дизајнира како да се стави помалиот PVC Trunking во поголем, може да се консултирате со нашиот оддел за продажба за да добиете повеќе информации. #pvctrunking#packing#SF#PVC#Trunking#Conduit#SFPVCTTrunking&Conduit#CricutDesignSpace

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Телефон: +86 13430255265
Е-пошта: export@shingfong.com
Телефонски: +86 758 3227222
Факс: +86 758 3227907
WeChat: shingfong8
WhatsApp: +86 13430255265
Испратете го вашето барање

Специјално пакување ПВЦ багажник за да се вчита повеќе количество во контејнер
Со цел да се вчита повеќе количество ПВЦ трунек во еден контејнер, би можеле да вметнеме помали ПВЦ трупови во поголеми. Макс. 28 тони би можеле да се натоварат во контејнер од 1x40 стапки, има многу начини да се дизајнира како да се стави помалиот PVC Trunking во поголем, може да се консултирате со нашиот оддел за продажба за да добиете повеќе информации. #pvctrunking#packing#SF#PVC#Tru

Овој производ е лесен за чистење и одржување, па затоа не морам да плаќам повеќе за неверојатните такси за вода. – вели еден наш клиент.

Најчесто поставувани прашања

1.Каде е вашата фабрика?
Нашата фабрика се наоѓа во Сихуи Сити, во близина на Гуангжу, потребни се само 90 минути од нашата фабрика до меѓународниот аеродром Гуангжу Баијун со автомобил. И многу е погодно да се вчита стоката со најниска цена и најкратко време до пристаништето Гуангжу или пристаништето Шенжен.
2. Кои се вашите услови за пакување?
Општо земено, ние пакуваме PVC Trunking во PE кеси или картонски кутии, пакуваме PVC канал во PE кеси.
3. Кои се вашите услови за испорака?
EXW, FOB, CFR, CIF.

Предности

1.Шингфонг има талент тим од Р&Д, ја има честа да добие Национален автентициран сертификат за високотехнолошки претпријатија.
2. Shingfong има силен тим за да понуди висок квалитет на претпродажба и услуга по продажба, ние извезуваме ПВЦ трупање и канали во повеќе од 70 различни земји и региони.
3.ОЕМ/ОДМ услугата е достапна, за посебен дизајн на ПВЦ трупачка структура, би можеле да направиме нова мувла.
4. Шингфонг зафаќа површина од 25.000 М², содржи 2 производствени погони, 3 магацини како и деловна зграда.

За Шингфонг

Sihui Shingfong Plastic Product Factory Co., Ltd., е професионален производител ангажиран во високополимерни материјали, неговите главни производи се: ПВЦ кабли, ПВЦ канал, одводни цевки PVC-U, цевки за водоснабдување PVC-U и сродни додатоци. Шингфонг е основан во 1995 година, лоциран во бр. 168, патот Кингдонг, округот Донгченг, Сихуи Сити, провинцијата Гуангдонг, зафаќа површина од 38,8 хектари. Шингфонг има 30 комплети автоматски производствени линии, годишниот производствен капацитет е 30.000 тони, со излезна вредност од 30 милиони американски долари или повеќе.

nking#Conduit#SFPVCTTrunking&Conduit#CricutDesignSpace

IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Chat with Us

Испратете го вашето барање