• Tregu Global i Trunking PVC Shingfong dhe kanal PVC Tregu Global i Trunking PVC Shingfong dhe kanal PVC
    Shingfong është eksportuar tubacioni dhe kanali i saj PVC për 15 vjet. Produktet eksportohen në më shumë se 80 vende dhe rajone. Tregu kryesor i saj janë Amerika e Jugut, Afrika, Australia, Azia Juglindore etj.
    gusht 24, 2021
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj