• Kompania më e mirë PVC Trunking Plastike Elektrike Sheshi Canaleta Wire 15x10 16x16 30x15 40x16 40x25 Company - Shingfong Kompania më e mirë PVC Trunking Plastike Elektrike Sheshi Canaleta Wire 15x10 16x16 30x15 40x16 40x25 Company - Shingfong
  PVC Trunking Elektrik Plastik Shesh Teli Canaleta 15x10 16x16 30x15 40x16 40x25  krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme për sa i përket performancës, cilësisë, pamjes etj., dhe gëzon një reputacion të mirë në treg. defektet e produkteve të kaluara dhe i përmirëson vazhdimisht ato. Specifikimet e tubit PVC Trunking Plastic Electric Square Canaleta Wire 15x10 16x16 30x15 40x16 40x25 mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.
 • Kompania më e mirë e kabllove PVC elektrike në Dubai për tubacionet 50x50 75x75 PVC - Shingfong Kompania më e mirë e kabllove PVC elektrike në Dubai për tubacionet 50x50 75x75 PVC - Shingfong
  Trunking kabllo PVC elektrike në Dubai 50x50 75x75 PVC Trunking katror  krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ai ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme për sa i përket performancës, cilësisë, pamjes, etj., dhe gëzon një reputacion të mirë në treg. Shingfong përmbledh defektet e produktet e kaluara dhe vazhdimisht i përmirëson ato. Specifikimet e tubacionit të kabllove PVC elektrike të Dubait 50x50 75x75 Square Cable Trunking PVC mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.
 • Kabllo muri të personalizuar me tela PVC Trunking me ngjitës Kolombia PVC ulluqe 24x14, 16x16 prodhuesit | Shingfong Kabllo muri të personalizuar me tela PVC Trunking me ngjitës Kolombia PVC ulluqe 24x14, 16x16 prodhuesit | Shingfong
  Trunking muri me kabllo PVC teli me ngjitës Kolombia PVC ulluqe 24x14, 16x16  krahasuar me produkte të ngjashme në treg, ai ka avantazhe të pakrahasueshme të jashtëzakonshme për sa i përket performancës, cilësisë, pamjes etj., dhe gëzon një reputacion të mirë në treg. Shingfong përmbledh defektet e produkteve të kaluara dhe vazhdimisht i përmirëson ato. Specifikimet e Trunking Kabllosh me Tela të Murit PVC me ulluqe ngjitëse Colombia PVC 24x14, 16x16 mund të personalizohen sipas nevojave tuaja.
 • Trunking kabllo PVC me mur të trashë Kanal kabllor PVC elektrike 15x10 mm me shirit Trunking kabllo PVC me mur të trashë Kanal kabllor PVC elektrike 15x10 mm me shirit
  Trunking kabllo PVC me mur të trashë Kanal kabllor PVC elektrike 15x10 mm me shirit1) Ne mund të bëjmë çdo gjatësi të trungut të kabllove PVC, si p.sh. 2 metra, 2,9 metra, 4 metra ose deri në kërkesën tuaj.2) Ne mund të bëjmë trungun e kabllove PVC me ngjitës/ngjitës në ngjyrë blu, të bardhë, të kuqe.3) Kemi aksesorë/pajisje për trungun e kabllove PVC nga 20x10 mm deri në 100x60 mm, si p.sh. kënd i sheshtë, majë e sheshtë, kënd i brendshëm, kënd i jashtëm, terminal, bashkues.4) Paketimi:  copa në një pako, secila pako në një qese plastike printimi ose varet nga ju. Dizajni i qeseve plastike do të jetë transparent ose sipas kërkesës së klientit.5) Transporti: ne do t'i ngarkojmë mallrat brenda 7-10 ditësh pasi të marrim depozitën nga klienti.
 • Kanal plastik 40x25mm Kanal plastik 2021 Trunking kabllo PVC elektrike Kanal plastik 40x25mm Kanal plastik 2021 Trunking kabllo PVC elektrike
  Kanal plastik 40x25mm Kanal plastik 2021 Trunking kabllo PVC elektrikeFabrika jonë e Trunking kabllove PVC ndodhet në qytetin Sihui, zgjat vetëm një orë nga Guangzhou në qytetin tonë me makinë. Ne prodhojmë një gamë të gjerë të përmasave të tubave të kabllove PVC nga 10x10 mm në 200x100 mm. Me përvojë prej më shumë se 18 vjetësh, ne jemi të sigurt që t'ju ofrojmë cilësi të mirë të PVC Cable Trunking me çmim konkurrues.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj