PRODUK KAMI
  • Produsén PVC Producting PVC Produsén PVC Producting PVC
    Produsén PVC Producing PVC.Aranjeunna parantos kekanggalan dina ketesan anu ketat sareng syarat standar standar internasional, sareng kualitasna bisa dijamina, ayana sakitar seueur épéktipikasi kualitas.Jagiung mang kembang Shingfong nyaéta solusi anu sampurna pikeun nomer waleran préja manajemén manajemén, kalebet masuhan domestik sareng komérsial. Nyadangkeun busa acel Éta dipasihan langkung ti 200 ukuran sareng ketebalan anu béda. Éta sayogi kalayan sajumlah asesoris sareng fittings. Nganggo rusak ieu, salian ti éta, disarankeun ngagunakeun screw and témbok colot kanggo aplikasi anu tangtu.
  • Papan PVUP Tinggi PVAZERE Papan PVUP Tinggi PVAZERE
    Papan PVUP Tinggi PVAZERE• Panjang standar: 2000mm• warna standar: Bodas• Nyayogikeun panyalindungan kabel• Tumbuh tahan sareng térmentlastis mandiri• bahan bébas mingpinFitur• Integrasi sareng lapisan nonskida sareng desain panutup unik masihan panutup lata moal dipedur atanapi salami geter;• sudut lemes sareng tepi anu moal ngahémat wiring atanapi ngaganggu leungeun;• Bahan PVC khusus anu khusus diperlukeun
  • Profesional PVC Beurit Lantai Beureum sareng Pabrikan Compartment Profesional PVC Beurit Lantai Beureum sareng Pabrikan Compartment
    Profesional 11 PVC Beureum Batang sareng Pabrikan kompartemen.Fungsi na dina kasaimbangan sampurna sareng kualitas sareng hirup jasa na.Rangkut lanté shesfong Pvc ngangkat janten pita bentuk dua tingkat sisi tinggi, dianggo pikeun ngagampangkeun trolley, khususna biserpatan.Bodas dina saluran tiasa ditukis sareng pita ganda ganda maka nyepetkeun dina lantai gampang.
  • Pembekungan PPR anu paling panas sareng cai tiis Pembekungan PPR anu paling panas sareng cai tiis
    Pembekungan PPR anu paling panas sareng cai tiis.Produk ieu aman dianggo. Éta dihasilkeun saluyu sareng cai nginum anu dipaké standar kaamanan.1. Pangecualian eco sareng langkung aman, énergi2. Résistansi suhu luhur, ngagem daya tahan, daya dampak3. beurat lampu, sistem handap sareng biaya pangropéa4. Kahirupan Saé
22222
LAYANAN KAMI
Shingfong Filsafat: Satia, Saling Nguntungkeun.
Tujuan Shingfong: pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu saé.
Tujuan Shingfong: Revitalisasi Perusahaan, Ningkatkeun Kekecapan, Ningkatkeun kualitas kahirupan staffs.
Prinsip Shingfong: Ketat nuturkeun standar internasional ISO9001, nyetél sareng tetep ningkatkeun sistem produk sareng jasa.
MACA DEUI
MACA DEUI
  • Milih warna sareng ukuran
    Teu kedah ngeusian
  • Jumlah awak
    Teu kedah ngeusian
  • Konpirmasikeun data volume
    Teu kedah ngeusian
  • Ngan ukur 7 dinten damel
    Teu kedah ngeusian
TENTANG KAMI
Pabrik Produk Plastik Sihui Shingfong Co., Ltd.
ShingFong Pelopor dina Kabel Listrik
& Truncking Kabel, Pipa saluran, Pipa Suplai Cai, Pipa Drainase sareng Fittings anu aya hubunganana. Didirikeun taun 1996, kami parantos ngajual Pipa PVC kami sareng ngangkut ka langkung ti 150 kota ti bumi sareng naek kapal ku kaikhlas sareng kualitas produk anu dipercaya. Kauntungan ShingFong: Kami didamel pikeun ngadamel produk anu saé kalayan harga ekonomis pikeun ngantep anjeun langkung kompetitif dina pasar anjeun. Kami resep ngadamel produk pikeun minuhan spésifikasi anjeun. Urang tiasa ngadamel panyiri produk anu tiasa ngabantosan nami mérek anjeun ngagaduhan pamasaran. Rupa-rupa spésifikasi saluran, batang ...
  • 1996 taun
    Didirikeun taun 1996
  • 150+
    Tanaga perusahaan
  • 38,8 héktar
    Ngawengku legana 38,8 héktar
  • OEM
    Solusi custom OEM
MACA DEUI

Wartos Perusahaan

  • Ngaropéa shingfong shift pvc crubing
    Shingfong ngaropéa shingfong shapfong shrub
  • Crotto Mvc Stiting Showfong
    Shulfong vyfong froto PVC Stubing Shingfong
  • Pangarepan pangsaéna pikeun festival lumpesan ti duplier shingfong
    Harepan pangalusna pangsaéna pikeun festival lumpesan ti shingfong
  • Peccaltivity pvc cobral raya.
    The Shingfet Octallovation Poundchality Crolhicor Crolhical Crolesha-Sihui Propil Produse Produse Produse Co, Ltd.
BISA NGARUU KA URANG