Éta hal-hal sakedik anu ngajantenkeun

Batang pvc& Lulu pvc

  • Pabrik Produsén anu paling saé Pabrik Produsén anu paling saé
    Pabrik Prakték Prakték Prakték Professi Prakték PRFCProdusén PVC Producing PVC.Aranjeunna parantos kekanggalan dina ketesan anu ketat sareng syarat standar standar internasional, sareng kualitasna bisa dijamina, ayana sakitar seueur épéktipikasi kualitas.Jagiung mang kembang Shingfong nyaéta solusi anu sampurna pikeun nomer waleran préja manajemén manajemén, kalebet masuhan domestik sareng komérsial. Nyadangkeun busa acel Éta dipasihan langkung ti 200 ukuran sareng ketebalan anu béda. Éta sayogi kalayan sajumlah asesoris sareng fittings. Nganggo rusak ieu, salian ti éta, disarankeun ngagunakeun screw and témbok colot kanggo aplikasi anu tangtu.
  • Intro ka PVC Wholese PV Intro ka PVC Wholese PV
    Shingfong intro pikeun brumbi pvc urros tiis anu tiis sareng harga shingfong anu alus ngagaduhan 30 sét ski éksprési inkluder garlering, kapasitas taunan nyaéta 20,000 taunan.Milarian PVC Hold-Bendah Pipe Grosesale PVC PVC Panyolo-melek, kami khusus dina pipe cai anu panas sareng tiis, pariksa ayeuna!
  • Piveu pipa kulitna pvolise - Sihatu Sihyah Minyak Produk Bahach Protow Co Co., Ltd. Piveu pipa kulitna pvolise - Sihatu Sihyah Minyak Produk Bahach Protow Co Co., Ltd.
    Shagfo kualitas urutan rata-rata kualitas pvolale - Sihatu shingfong Produk Plaster Produk CO, ltd., Shingfong nyaéta Ukuran Kabucaan PvC, ti mnt. 10x10mm ka 200x100mm. Langkung ti 200pcs ukuran sareng ketebalan anu béda.PSUP PVA MPR
  • Cina kualitas PVC anu paling hadé Cina kualitas PVC anu paling hadé
    Shagefongan Chaful Chrication Klang Perusahaan Dubc Ruluhan Latar Graping Tomat - Shingfong, jasa Oem / AhM sayogi, pikeun desain khusus PVCing PVP, urang tiasa ngadamel kapang anyar.Naros online! Produsén PVC Profonting PVC ROVC, rincian ngeunaan PVC Beureum Batang, Bahaya PVC PVC
  • Pabrik Albohol Alkohol Pabrik Albohol Alkohol
    Gringfong aliran ark alfong ngaropéa tina cina, shingfong nyertakeun daérah 25,000 m², ngandung 2 pepelakan pituah ogé gedong kantor.Panjelasan Produk 1) bahan: PVC. 2) standar uji: en 61357: 2007. 3) Apopsi: permukaan lemes tanpa pipét, warna anu saé sareng herang, bungkusan anu pantes. 4) Anggo: Pikeun kalelep internal, ngajagi kawat sahandapeun 1200V. 5): 6) Lifetime: Gunakeun hirup normal tiasa dugi ka 50 taun. 7) ngagunakeun: listrik atanapi konstruksi. Alus pikeun kabel lantai sareng cocog pikeun daérah umum, dianggo pikeun pamasangan kawat telepon, kabel sareng kabel di handapeun jaringan di handapeun jaringan Nyukaan pilihan populér pikeun kandang paméran, kantor sareng pangembangan ritel sareng Startyums, toko departemen, supermautan sareng lokasi masarakat anu sanés. Fitur utama 1) Hanjakal: Upami anjeun ngabengkokkeun, henteu tiasa langkung gampang. 2) Hardness: dina kamampuan tekanan, riaya dampak anu tinggi. 3) Seuneu-resistan: flopét pvc retrardant retrardant, dampeur pisan, gancang-gancang 4) tahan résosisi: Uap, asam sareng résistansi Alkali, ngalaksanakeun biaya pangropéa handap sareng kahirupan kinerja anu langkung panjang. 5) Nonaksasi: panulasi listrik teuing, anu nolak tegangan 25kv, ngawatesan sistem anu aman. 6) Pamasangan: gampang dibuka sareng nutup, péngade ditu tarik, dipasang sareng kasir anu césé sareng lambah gears.
  • Produsén PVC Producting PVC Produsén PVC Producting PVC
    Proditén tangkal shindful professi professi professi professi professional, shingfong didadangkeun dina taun 1995, ukur sababaraha pangalaman dina ngahasilkeun pembangkang cai, piting tempat anu aya anu panas sareng tiris anu aya.PVC Lantai
  • pabrik Cina PVC Trunking pangalusna kalawan napel Kilang kitu Harga - Shingfong pabrik Cina PVC Trunking pangalusna kalawan napel Kilang kitu Harga - Shingfong
    Shingfong Best Cina PVC Trunking pabrik jeung napel Kilang kitu Harga - Shingfong, Shingfong boga tim kuat nawarkeun hign kualitas pre-jualan na sanggeus layanan diobral, urang ngekspor PVC Trunking na conduit ka leuwih ti 70 nagara béda jeung wewengkon.Spésifikasi 1) Bahan: New PVC Bahan 2) Standar: IEC 61084-2-1 3) Apperance: lemes, teu impurity, bungkusan santun geulis. 4) Warna: Warna murni, teu discoloration jeung sepuh. 5) bau: euweuh aroma, lingkungan. 6) Paké: Kanggo wiring internal, mayungan kawat handapeun 1200v. 7) Pangaruh: Saatos maké, wiring gampang jeung trimly, masang reliably, merenah pikeun ngajaga tur néangan sarta exchanging. 8) Hirupna: ShingFong merek pipa PVC na PVC trunking nu Anti sepuh, pamakéan hirup normal bisa nepi ka 50 taun.
  • Intro pikeun produsén crinding PVC anu ngaropéa ti China Shingfong Intro pikeun produsén crinding PVC anu ngaropéa ti China Shingfong
    Fringfong intro pikeun produsén crubing PVC anu ngaropéa ti China Shingfong, Shingfong ngagaduhan tim bakat R&D, éta parantos ngahargaan nampi sertipikat anu disahkeun techpliated.Milarian supplier pembelungan batang PVC? Shingfong khusus di pabrik adat anu dilakukeun PVC PVC, parios ayeuna!
  • Pabrikan PVC PVC Couning PVC Pabrikan PVC PVC Couning PVC
    PVC Compartment.Pabrikan cvc ngaropéa cvc reartment ti cvcare ti cina, shingfong ngagaduhan 4kcs acwalput, urang tiasa ngeusian 5 x 40hq dasar dina hiji dinten.
  • Pipa PPR Pangsaéna Pikeun Pabrik Cai Tiis sareng PanasHarga | Shingfong Pipa PPR Pangsaéna Pikeun Pabrik Cai Tiis sareng PanasHarga | Shingfong
    Petip PhPON Profes Professional pikeun pabrik cai tiis sareng panas, rincian ngeunaan pipa PPR kanggo cai tiis sareng panas
  • Tube baris sareng harga anu saé - shingfong Tube baris sareng harga anu saé - shingfong
    Garis gruclante shingfong nganggo harga anu saé - shingfong, shingfong anu aya di kota Sihui, Guangdong, nyandak 90mins ka pabrik kami. Pabrik kami caket palabuhan Guangzhou sareng palabuhan Shenzhen.1) Orok listrik PVC 2) agung shingfong pvc utamina ngagaduhan dua jinis: uruit ricid sareng uruit fleksibel. 3) Bowukan urug PVC anu masihan panyalindungan anu saé pikeun ditutupkeun kondogél tina dampak, daun, sareng currer kimia. 4) KONSAU Shingfong KpC tiasa dipasang tanah di jero taneuh antara gedong, struktur, atanapi alat kanggo pamasangan listrik sareng kabel komunikasi. 5) Aya fitping listrik anu dirancang-ati anu tiasa dianggo pikeun nyambungkeun urus shingfong PVC. Fitur Orok PVC 1) Kamampuhan sareng tekanan bir; 2) bisa dikubur dina beton; 3) anti sepuh sareng bébas tina parobahan warna; 4) Dampproof, résistansi nepi ka asam sareng alkali; 5) pas angkat tina seuneu, seuneu di Shingfong Pvc PVC di luar; 6) diménsi variasi sayogi; 7) OEM sareng jasa ODM ditawarkeun; 8) Dua Jenis Utama: PVC PVC HARS, PVC Bending Peling.
  • Pabrawi Phakbut China - Shagfong Pabrawi Phakbut China - Shagfong
    Gembindok Tube Tube PPRe Cina - shingfong, shingfong gaduh 150 pagawé, kami tiasa gampil parangan dina waktu anu pondok, bahkan sareng syarat cemahan kompléks.Kauntungan: (1) résistansi suhu luhur: Suhu kerja anu maksimum maksimum dugi ka 70 derajat Celsius, Suhu méréal maksimum dugi ka 95 derajat Celsius. (2) pelestarian panas: Penyimpahan Termal Termal anu ngan ukur 1/1500 pipa kuningan, sareng 1/250 pipa baja. Non-Toksik: Teu aya aditif logam beurat moal ditutupan ku kotor atanapi kacemar ku baktéri. (3) Koréksi tahan: Nolak masalah kimia atanapi korosi kimia éléktron. (4) biaya instalasi handap: Beurat awas sareng fenemelasi tiasa ngirangan biaya koran ku saloba 50% langkung seueur sistem pipa logam. (5) kapasitas aliran anu langkung luhur: Tembok spésifikasi lemes nyababkeun rugi tekenan anu langkung handap sareng volume anu langkung ageung tinimbang pipes logam. (6) Life Long: Langkung ti 50 taun dina kaayaan normal. (7) didaur ulang sareng ramah lingkungan.
  • Papan PVUP Tinggi PVAZERE Papan PVUP Tinggi PVAZERE
    Papan PVUP Tinggi PVAZERE• Panjang standar: 2000mm• warna standar: Bodas• Nyayogikeun panyalindungan kabel• Tumbuh tahan sareng térmentlastis mandiri• bahan bébas mingpinFitur• Integrasi sareng lapisan nonskida sareng desain panutup unik masihan panutup lata moal dipedur atanapi salami geter;• sudut lemes sareng tepi anu moal ngahémat wiring atanapi ngaganggu leungeun;• Bahan PVC khusus anu khusus diperlukeun
  • Profesional PVC Beurit Lantai Beureum sareng Pabrikan Compartment Profesional PVC Beurit Lantai Beureum sareng Pabrikan Compartment
    Profesional 11 PVC Beureum Batang sareng Pabrikan kompartemen.Fungsi na dina kasaimbangan sampurna sareng kualitas sareng hirup jasa na.Rangkut lanté shesfong Pvc ngangkat janten pita bentuk dua tingkat sisi tinggi, dianggo pikeun ngagampangkeun trolley, khususna biserpatan.Bodas dina saluran tiasa ditukis sareng pita ganda ganda maka nyepetkeun dina lantai gampang.
  • Pembekungan PPR anu paling panas sareng cai tiis Pembekungan PPR anu paling panas sareng cai tiis
    Pembekungan PPR anu paling panas sareng cai tiis.Produk ieu aman dianggo. Éta dihasilkeun saluyu sareng cai nginum anu dipaké standar kaamanan.1. Pangecualian eco sareng langkung aman, énergi2. Résistansi suhu luhur, ngagem daya tahan, daya dampak3. beurat lampu, sistem handap sareng biaya pangropéa4. Kahirupan Saé
  • Pesak PVC pangsaéna sareng suppyier kompartemen Pesak PVC pangsaéna sareng suppyier kompartemen
    Bahaya PVC pangsaéna sareng supir kompartemen.Produkna dirakit dina kualitas luhur.BUCHAR PVC Compartment.anu tiasa dibagi ku cara ngabagi kakuatan pikeun nampung kakuatan, data sareng kabel telekomunikasi. Posisi titik pengiraan pengecatanana ngamungkinkeun kabisahan anu bakal dibagi jadi dua, tilu atanapi opat kompartemen gumantung kana syarat pamanggih.
  • Proteki PVC Pesawat sareng Pabrikan Tanduran Proteki PVC Pesawat sareng Pabrikan Tanduran
    Pesua Profesional PVC sareng produsén pita napel.Prinsip desain ngalibetkeun aspék ieu. Prinsip ieu kalebet kasaimbangan struktural & Visual, simétri, para simétri, éntitas, macem-cemarki, skala, sareng proporsi.Tepatan napel dua kali ieu nyaéta kualitas luhur anu luhur, bahan atah kasebar diimpor ti Koréa Kidul. Aya seueur warna pikeun milih, sapertos héjo, biru, beureum, sareng sajabanaKami ngagaduhan tim bakat bakat pikeun nempatkeun pita napel dina pembaket pvc, urang tiasa ngabéréskeun barang dina waktosna. Dina usum anu sibuk sapertos, urang tiasa ngajamin yén waktos pangiriman. Hubungi kami upami anjeun peryogi shunting shuging kalayan pita napel digantelkeun.
  • Harga PRCC PRCC Pabrik PVC - Harga PRCC PRCC Pabrik PVC -
    Harga PRCC Pabrik PRÉta dipajukeun sacara saksama. Hal éta dilaksanakeun ku tim R & D anu nyandak seueur faktor kanggo pertimbangan sapertos émisi radiated, unnitasi radiasi, esd (ESD (ngaleupaskeun éléktrostatik), transosi listrik, sareng transosi listrik).Lulus PVC ngagaduhan ukuran ieu:10mmi Apuit PVC, utamina pikeun dianggo cahaya, kami ogé nyauran éta tabub.16mm, aya kebon anu henteu aya pikeun pipa nivc nvC, sapertos bodas, kulawu, biru, héjo, konéng, sareng konéng, sareng konéng, sareng Kayu, sareng konéng, sareng Kayu, sareng konéng, sareng Klp.20MM, ukuran paling populér, ngajual saé di sakumna dunya25mm, modél berkualitas panas, éta ngagaduhan asesoris anu aya hubunganana32mm, kualitas alus40mm,50mm,60mm,Hubungi kami upami anjeun resep kana produk kami: Ékspor@shingfong.com
  • Pidéo ieu bakal ngajantenkeun pipa urus PVC sareng stop kontak anu dijamin Pidéo ieu bakal ngajantenkeun pipa urus PVC sareng stop kontak anu dijamin
    Pidéo ieu bakal ngajantenkeun pipa urus PVC sareng stop kontak anu dijaminDina video ieu, kuring gé nunjukkeun anjeun pidéo ieu bakal ngajantenkeun pipa uros sareng stop kontak anu dijamin. Ngarasakeun sareng ngalanggan pidéo ieu!Sihatu Mortfo Produk Sharfuc Prodkard CO., Ltd., nyaéta produsén profésional nolosik dina bahan polimér anu tinggi, produk utama PVC-U pipi. PVC-UShingfong diadegkeun dina taun 1996, ayana di No. 68, jalan atah Qingong, Kecamatan Dongdeng, kota Sihihddd, pamungkin Panguong ,8 hektar. Bingfong ngagaduhan 30 tingkat galaktor otomatis, kapasitas produksi taunan taunan nyaéta 30.000 ton, kalayan nilai kaluaranna 200 juta Yuan atanapi langkung.Email: Ékspor@shingfong.comTUTURKEUN ABDI:Parios halaman wéb kuring: https://www.shingfong.comFacebook: https://www.flacebook.com/112249170635Youtube: https://www.youtube.com/channel/uchie3xabluzch2vLinkedIn: https://www.linkin.com/in/sf-sfccing-Condunking/Pidéo ieu bakal ngajantenkeun pipa urus PVC sareng stop kontak anu dijaminMangga wartosan kami langsung upami anjeun resep.# Video # PVC # PVUP # Peed # Stops # Dijamin # SF # PVC # Cahaya # 3 / uflescondroccves & uflescondroccv
  • Kadua kualitas luhur dua kali najis Kadua kualitas luhur dua kali najis
    Shingfong ngaropéa kualitas luhur pita anu najis ngagantelkeun duaIeu lem khusus pikeun saluran wiring, éta didancang ku napel anu kuat pikeun tetep tékskeun di tempat.Aya sababaraha warna anu sayogi pikeun panutup pita pelek, sapertos bodas, beureum, biru, héjo, konéng, oranyeu, jsb.Warna kendali ditarima.Warna kasét biasana bodas atanapi hideung.Lebar biasa min. 7mm pikeun maksimal. 85mm.Hubungi kami upami anjeun resep kana produk kami: Ékspor@shingfong.com
Pagelaran anjeun tiasa percanten

TENTANG KAMI

Syui Shingful Produk Plaster Produse Produse Co., Ltd.
Shingfong pinggang dina kabel listrik& Wiring truncking, pipa abah, penipai cai, pipa solokan sareng fitings relevan. Diadegkeun dina taun 1996, kami parantos ngajual pipa PVC kami sareng kebatuhan anu langkung ti 150 kota ti bumi sareng kualitas produk anu tiasa dipercaya. Domba Shingfong: Kami didédikasikeun pikeun nyiptakeun produk anu berkualitas séhat dina harga éponomis pikeun anjeun langkung kompetitif di pasar Anjeun. Kami bagja ngadamel produk pikeun nyumponan spésifikasi anjeun. Urang tiasa ngadamel labél produk anu tiasa ngabantosan nami merek anjeun hasil pamasaran. Rupa-rupa spésifikasi upacara, macét A ...
  • 26 taun
    Diadegkeun dina 1995, shingfong gaduh 26 taun pangalaman profésional dina pembakaran pvc crcing sareng pipa urus pvc
  • 30.000
    Kapasitas produksi taunan 30,000 ton, loading sahenteuna sahenteuna 50x40gp bulanan
  • 25,000 ²
    Nyertakeun daérah 25,000 méter pasagi, 2 bengkel sareng 3 wétan, 30pc Intionic
  • OEM / ODM
    Solusi OEM / ODM. Jasa desain bébas tina bungkusan luar.
MACA DEUI
22222
Jasa, kualitas & kajujuran

Jasa urang

OEM / ODM

Shingfong komitmen dugi ka masihan palemis sareng produk anu berhormat sareng kualitas luhur sareng jasa customer anu saé. Layanan Hiji eureun, kalebet ladénan sapertos badami bisnis, analisa Rencana, Analisis Pasar, penjualan jasa saatosna salaku pitunjuk instalasi sareng jasa ieu disayogikeun sapanjang sakumna prosés.

Filsafat shingfong: satia, mung silih.

Bersih Shingfong: Pikeun masihan produk kualitas sareng jasa anu saé.

Tujuan Shingfong: Revitalisasi perusahaan, ningkatkeun efektif, ningkatkeun stafsi'qation hirup.

Prinsip Shingfinter: intung nuturkeun standar internasional tina IOO9001, Setel sareng tetep ukur ningkatkeun perpéraan produk sareng jasa.

MACA DEUI
MACA DEUI
Kauntungan

Museurkeun profésional

  • Pabrik langsung

    Produsén profésional ti saprak 1995

  • 30 Jalur produksi

    Ceplok

  • Pangiriman gancang

    Bulanan mnting mnt. Wilujeng 50x40an

  • Nyayogikeun jasa OKM / ODM

    Langkung ti 200 cetak anu béda pikeun OEM

Tingkatan Tinvaving

Vlog panganyarna

  • Ngaropéa shingfong shift pvc crubing
    Shingfong ngaropéa shingfong shapfong shrub
  • Crotto Mvc Stiting Showfong
    Shulfong vyfong froto PVC Stubing Shingfong
  • Pangarepan pangsaéna pikeun festival lumpesan ti duplier shingfong
    Harepan pangalusna pangsaéna pikeun festival lumpesan ti shingfong
  • Peccaltivity pvc cobral raya.
    The Shingfet Octallovation Poundchality Crolhicor Crolhical Crolesha-Sihui Propil Produse Produse Produse Co, Ltd.
Réspon gancang

Babak sareng kami