Shingfong PVC Trunking na Conduit Factory Manyfacturer Bubuka Profil Perusahaan

Agustusan 24, 2021

Shingfong diadegkeun dina taun 1995, kami mangrupikeun panaratas dina widang manufaktur PVC Cable Trucking, PVC Electrical Conduit, PPR Hot and Cold Water Pipe, sareng Fittings Relevan. Produk diékspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah.

Kirim panalungtikan anjeun


Shingfong diadegkeun dina taun 1995, kami mangrupikeun panaratas dina widang manufaktur PVC Cable Trucking, PVC Electrical Conduit, PPR Hot and Cold Water Pipe, sareng Fittings Relevan. 

Produk diékspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah.


 Perkenalan Perusahaan:

* 25.000 M² basis manufaktur

* 30.000 ton produktivitas taunan

* 500 peti (40HQ) kiriman taunan

* 200 pagawé

* 30 jalur produksi

* OEM, ODM

* Well-teknis jeung QC ngalaman



Keunggulan SHINGFONG:

Kami dedicated ka nyieun produk kualitas luhur kalawan harga ekonomis, dina urutan sangkan klien harga urang leuwih kalapa di pasar maranéhanana.

Kami senang nyieun produk pikeun minuhan spésifikasi Anjeun.

Urang tiasa ngadamel panyiri produk anu tiasa ngabantosan nami merek anjeun pikeun pamasaran.

Rupa-rupa spésifikasi conduits, trunkings na fittings patali hartina ampir sagala instalasi bisa dirancang, dieusian, dilaksanakeun kalawan kapercayaan.

pesenan urgent Anjeun bisa réngsé dina waktu pikeun garis produksi efisiensi tinggi urang.

 

Upami anjeun teu tiasa mendakan produk anu nyumponan kabutuhan anjeun, mangga ngahubungi kami. 


Rincian Kontak: 

Cik Jessie Lai

Wakil Manajer Umum

Hapé: +86-13430255265

Surélék:export@shingfong.com

Wechat: shingfong8


Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun