Pasar Global Shingfong PVC Trunking sareng PVC Conduit

Agustusan 24, 2021

Shingfong parantos diékspor PVC Trunking sareng Conduit salami 15 taun. Produk diékspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah. Pasar utamina nyaéta Amérika Kidul, Afrika, Australia, Asia Tenggara, jsb.

Kirim panalungtikan anjeun

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun