PVC pipa conduit listrik 20mm bending pvc conduit kalawan stop kontak hiji tungtung

SEND INQUIRY AYEUNA

Shingfong PVC Conduit Listrik

Konstruksi hiasan Tanah Saréal 40mm 2.3mm

1) Saluran listrik PVC Shingfong mangrupikeun tabung anu dianggo pikeun ngajagi sareng jalur kabel listrik dina wangunan atanapi struktur nonbuilding. 

2) Shingfong PVC Conduit utamana boga dua jenis: conduit kaku jeung conduit fléksibel.

3) Saluran PVC Shingfong nyayogikeun panyalindungan anu saé pikeun konduktor anu katutup tina dampak, Uap, sareng uap kimia.

4) Shingfong PVC Conduit tiasa dipasang di jero taneuh antara gedong, struktur, atanapi alat pikeun ngawenangkeun pamasangan kabel listrik sareng komunikasi.

5) Aya tujuan-dirancang fittings listrik anu bisa dipaké pikeun nyambungkeun Shingfong PVC conduit.


SEND INQUIRY AYEUNA

* Range Pinuh Spésifikasi: langkung ti 200 ukuran sareng ketebalan anu béda
* Service Alus: klien-berorientasi
* Kualitas luhur
* Harga alus
* Pangiriman Gancang
* Kirimkeun Pananya ka kami, Kami bakal ngabales dina 10 Menit!!! (Waktos Cina 8:00-24:00)

Kirim panalungtikan anjeun

Shingfong PVC Conduit Fitur:

1) Dampak sareng tekanan nanggung;

2) Bisa dikubur dina beton;

3) Anti sepuh tur bébas tina ngarobah warna;

4) Dampproof, résistansi kana asam sarta alkali;

5) Pas departing tina seuneu, seuneu dina Shingfong PVC Conduit maot langsung;

6) Variétas dimensi sadia;

7) jasa OEM na ODM ditawarkeun;

8) Dua jenis utama: PVC pipe lempeng, PVC tiis ngalipet pipe



Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun