Nigeria Listrik PVC Cable Conduit pipe 20mm 25mm Bodas PVC Bending pipe

SEND INQUIRY AYEUNA

Fitur:

1, fasilitas cahaya, transportasi sareng penanganan:
PVC pipe mangrupa bahan pisan hampang, penanganan, loading na unloading, konstruksi merenah, bisa ngahemat tanaga gawé.
2, pipa PVC lalawanan kimiawi alus teuing:
pipe PVC boga asam alus teuing, alkali, résistansi korosi, pamakéan industri kimia pikeun pas pisan.
3, résistansi cairan pipa PVC:
Pipa PVC témbok lemes, résistansi cairan, koefisien kasarna ngan 0,009, langkung handap tina pipa anu sanés, dina aliran anu sami, diaméterna tiasa dikirangan.
4, kakuatan mékanis pipa PVC:
Kakuatan résistansi tekanan pipa PVC, résistansi kana kakuatan tekanan éksternal, résistansi dampak, kakuatan kaayaan anu saé pikeun sagala jinis karya pipa.
5, pipa PVC pikeun insulasi listrik:
Pipa PVC pinuh ku insulasi listrik anu saé pikeun kawat sareng saluran kabel, kawat sareng pipa gedong.
6, pipa PVC henteu mangaruhan kualitas cai:
pipe PVC teu kapangaruhan ku tés disolusi dikonfirmasi kualitas cai, pipa cai pikeun hadir pipe pangalusna.
7, konstruksi basajan:
Konstruksi PVC pipe mendi gancang sarta gampang, jadi biaya proyék konstruksi low.


SEND INQUIRY AYEUNA

Kauntungannana:

1) .Customization: Sakur warna, ukuran, ketebalan gumantung pamundut konsumén '

2).QC: anggota QC kami anu ketat, ngalaman tur teknis.

3) .Waktu pangiriman: 5-10 poé rengse hiji kubus tinggi

4) .Packaging Rincian: pvc kabel trunking 25pcs dina hiji kebat, unggal kebat dina hiji kantong percetakan plastik atawa minuhan pamundut anjeun.


Kirim panalungtikan anjeun

Fitur:

1, fasilitas cahaya, transportasi sareng penanganan:
PVC pipe mangrupa bahan pisan hampang, penanganan, loading na unloading, konstruksi merenah, bisa ngahemat tanaga gawé.

2, pipa PVC lalawanan kimiawi alus teuing:
pipe PVC boga asam alus teuing, alkali, résistansi korosi, pamakéan industri kimia pikeun pas pisan.

3, résistansi cairan pipa PVC:
Pipa PVC témbok lemes, résistansi cairan, koefisien kasarna ngan 0,009, langkung handap tina pipa anu sanés, dina aliran anu sami, diaméterna tiasa dikirangan.

4, kakuatan mékanis pipa PVC:
Kakuatan résistansi tekanan pipa PVC, résistansi kana kakuatan tekanan éksternal, résistansi dampak, kakuatan kaayaan anu saé pikeun sagala jinis karya pipa.

5, pipa PVC pikeun insulasi listrik:
Pipa PVC pinuh ku insulasi listrik anu saé pikeun kawat sareng saluran kabel, kawat sareng pipa gedong.

6, pipa PVC henteu mangaruhan kualitas cai:
pipe PVC teu kapangaruhan ku tés disolusi dikonfirmasi kualitas cai, pipa cai pikeun hadir pipe pangalusna.

7, konstruksi basajan:
Konstruksi PVC pipe mendi gancang sarta gampang, jadi biaya proyék konstruksi low.


bungkusan:   potongan dina hiji kebat, unggal kebat dina hiji kantong percetakan plastik atawa nepi ka you.The desain kantong plastik bakal transparan atawa sakumaha pamundut customer.

  Pengiriman barang: Kami bakal ngamuat barang dina 7-10 dinten saatos nampi titipan ti nasabah.

Kauntungannana:

1) .Customization: Sakur warna, ukuran, ketebalan gumantung pamundut konsumén '

2) .QC: anggota QC kami anu ketat, ngalaman tur teknis ..

3) .Waktu pangiriman: 5-10 poé rengse hiji kubus tinggi

4) .Packaging Rincian: pvc kabel trunking 25pcs dina hiji kebat, unggal kebat dina hiji kantong percetakan plastik atawa minuhan pamundut anjeun.

 


Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun