Harkat Extruded Ékspor Sadaya Ukuran Sadia wiring listrik conduit PVC pipe

SEND INQUIRY AYEUNA

Harkat Extruded Ékspor Sadaya Ukuran Sadia wiring listrik conduit PVC pipe

Fitur:

Non-conductive: insulasi alus, assuring sistem aman

permukaan lemes:  Koefisien gesekan leutik pikeun mastikeun kabel ngaliwat lancar

Tahan seuneu:  Self-extinguishing, teu ngarojong durukan

Résistansi korosi:  Tahan ka asam, basa sareng uyah, ngajamin biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur kinerja anu langkung panjang

kakuatan dampak:  Tahan ka komprési sareng dampak, cocog pikeun dikubur dina beton

Pamasangan Gampang:  semén pangleyur na threading ngagabung


SEND INQUIRY AYEUNA

Harkat Extruded Ékspor Sadaya Ukuran Sadia wiring listrik conduit PVC pipe

Rincian gancang

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Shinfong atanapi OEM

Jumlah modél: SF

Bahan: PVC

Spésifikasi: 10mm-50mm OD

Panjangna: 1m-6m

Kandel: nepi ka nu meuli

Standar: ISO9001:2008, ISO 9001:2008

Ngaran produk: Daptar ukuran Pipa PVC Listrik

Warna: bodas hideung kulawu atawa nepi ka meuli

Pangalaman: langkung ti 20 taun

Jenis Usaha: produsén

Karajinan Produktip: Ekstrusi

Sampel gratis: Sadia

Ukuran: 101mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm

Fittings: gandeng, siku, kotak sirkular, tee, jsb


Kirim panalungtikan anjeun

Harkat Extruded Ékspor Sadaya Ukuran Sadia wiring listrik conduit PVC pipe

spésifikasi produk:

Bahan: Kaku PVC Anyar, inflaming retarding PVC

bijil: GB / T19001-2008, ISO9001: 2008

warna:   Nepi ka nu meuli, teu boga discoloration jeung sepuh, tahan UV


Bau:   euweuh bau, lingkungan

Penampilan: Biasa buleud, mulus, cahaya, bungkusan santun geulis

Fitur:

Non-conductive: insulasi alus, assuring sistem aman

permukaan lemes:  Koefisien gesekan leutik pikeun mastikeun kabel ngaliwat lancar

Tahan seuneu:  Self-extinguishing, teu ngarojong durukan

Résistansi korosi:  Tahan ka asam, basa sareng uyah, ngajamin biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur kinerja anu langkung panjang

kakuatan dampak:  Tahan ka komprési sareng dampak, cocog pikeun dikubur dina beton

Pamasangan Gampang:  semén pangleyur na threading ngagabung


Aplikasi:

1. Pamasangan kabel

2. Perenah kabel wewengkon umum

3. Kaamanan jeung sistem panyalindungan

4. cabling jero rohangan

5. cabling Underground


Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun