Chili Australia Pasar UV Résistansi PVC Solar pipe, leungeun baju stop kontak PVC flared conduit

SEND INQUIRY AYEUNA

Chili Australia Pasar UV Résistansi PVC Solar pipe, leungeun baju stop kontak PVC flared conduit

Fitur:

Tahan Seuneu: Bahan tahan seuneu, gancang-gancang pareum
Anti Korosi  Tahan ka asam, basa, uyah sareng alkali, dampproof
Non-Conductive  alus teuing insulasi,  ngajamin sistem anu aman
Kakuatan Dampak  Tahan ka komprési sareng dampak, cocog pikeun dikubur dina beton
Pamasangan Gampang  beurat hampang; gampang dibuka ditutup, push-tarikan; gampang nyambungkeun jeung threading ngagabung
Ngirit ongkos  Nyimpen seueur biaya pamasangan tibatan trunking logam, sabab beuratna langkung hampang sareng gampang dipasang


SEND INQUIRY AYEUNA

Chili Australia Pasar UV Résistansi PVC Solar pipe, leungeun baju stop kontak PVC flared conduit

Rincian gancang

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Shingfong atanapi OEM

Jumlah modél: SF

Bahan: PVC

Spésifikasi: 10mm-50mm OD

Panjangna: 1m-6m

Kandel: nepi ka nu meuli

Standar: ISO9001:2008, ISO 9001:2008

Ngaran produk: Daptar ukuran Pipa PVC listrik

Warna: bodas hideung abu atawa nepi ka meuli

Pangalaman: langkung ti 20 taun

Jenis Usaha: produsén

Karajinan Produktif: Extrusion

Sampel gratis: sayogi

Ukuran: 10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm

Fittings: gandeng, siku, kotak sirkular, tee, jsb


Kirim panalungtikan anjeun

Chili Australia Pasar UV Résistansi PVC Solar pipe, leungeun baju stop kontak PVC flared conduit

spésifikasi produk:

Bahan: Kaku PVC Anyar, inflaming retarding PVC

bijil: GB / T19001-2008, ISO9001: 2008

warna:   Nepi ka nu meuli, teu boga discoloration jeung sepuh, tahan UV


Bau:   euweuh seungit, lingkungan

Penampilan: Biasa buleud, mulus, cahaya, bungkusan santun geulis


Fitur:

Non-conductive: insulasi alus, assuring sistem aman

permukaan lemes:  Koefisien gesekan leutik pikeun mastikeun kabel ngaliwat lancar

Tahan seuneu:  Self-extinguishing, teu ngarojong durukan

Résistansi korosi:  Tahan ka asam, basa sareng uyah, ngajamin biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur kinerja anu langkung panjang

kakuatan dampak:  Tahan ka komprési sareng dampak, cocog pikeun dikubur dina beton

Pamasangan Gampang:  semén pangleyur na threading ngagabung


Aplikasi:

1. Pamasangan kabel

2. Perenah kabel wewengkon umum

3. Kaamanan jeung sistem panyalindungan

4. cabling jero rohangan

5. Kabel jero taneuh


kualitas luhur PVC waterproof uv conduit tahan


Aplikasi:

        1. Pamasangan kabel
        2. Perenah kabel wewengkon umum
        3. Kaamanan jeung sistem panyalindungan
        4. Indoor cabling, Underground cabling
        5. hiasan wangunan komérsial sarta padumukan


1) .Free Sampel: sadia


2) .OEM / ODM Service: tawarkeun

(Sabenerna, sagala ukuran / warna / logo bisa ngaropéa ~ kapang anyar bakal dijieun ogé ..)


3).24 jam layanan online

Sakur ide atanapi patarosan, mangga ngahubungi kami: 


Profil Perusahaan:

* 20 taun Pangalaman
* 30 Garis Produksi
* 20.000 m2  bengkel
* 30.000 ton kapasitas taunan
* ISO 9001: 2008 Certified
* Rata-rata bulanan 40 wadah ékspor

Lingkup Produk: PVC trunking, PVC conduit pipe, PVC fittings, jsb ..
Penampilan: sagi opat, pasagi, arc-floor, trapezoid, jsb


Fax:
+86 758 3227907
Telepon:
+86 758 3227222
Telepon:
+86 13430255265
Hubungan:
Ms. Jessie Lai
WeChat:
shingfong8
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun