Pipa PVC kaku Seuneu Buktina PVC Palastik Conduit Bodas Conduit Listrik

SEND INQUIRY AYEUNA

Pipa PVC kaku Seuneu Buktina PVC Palastik Conduit Bodas Conduit Listrik  

Rincian gancang

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Shingfong atanapi OEM

Jumlah modél: SF

Bahan: PVC

Spésifikasi: 10mm-50mm OD

Panjangna: 1m-6m

Kandel: nepi ka nu meuli

Baku: GB / T19001-2015, ISO9001: 2015

Ngaran produk: Daptar ukuran Pipa PVC listrik

Warna: bodas hideung kulawu atawa nepi ka meuli

Pangalaman: langkung ti 25 taun

Jenis Usaha: produsén

Karajinan Produktif: Extrusion

Sampel gratis: sayogi

Ukuran: 10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm

Fittings: gandeng, siku, kotak sirkular, tee, jsb


SEND INQUIRY AYEUNA

Pipa PVC kaku Seuneu Buktina PVC Palastik Conduit Bodas Conduit Listrik

Shingfong nawiskeun garis lengkep PVC Conduit kaku, conduit lentur sareng kelengkapan. Aplikasina khususna disarankeun dina gedong anu konsentrasi jalma atanapi aset anu luhur, sapertos gedong padumukan, kantor, rumah sakit, sakola sareng hotél. Shingfong PVC conduit sarta saluran kabuktian awét sarta éféktif pikeun taun kinerja bébas pangropéa di jero taneuh, encased sarta aplikasi kakeunaan.


Kirim panalungtikan anjeun
Bubuka produk

Shingfong nawiskeun garis lengkep PVC Conduit kaku, conduit lentur sareng kelengkapan. Aplikasina khususna disarankeun dina gedong anu konsentrasi jalma atanapi aset anu luhur, sapertos gedong padumukan, kantor, rumah sakit, sakola sareng hotél. Shingfong PVC conduit sarta saluran kabuktian awét sarta éféktif pikeun taun kinerja bébas pangropéa di jero taneuh, encased sarta aplikasi kakeunaan.

Parameter produk
Modél NO.
SF
Paké husus
Dapur Set
Ukuran

10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm

Mérek dagang
brand Anjeun
Kode HS
39172900
Karakter produk

Beungeut lemes, tahan seuneu, Instalasi Gampang

Saumur hirup
50 Taun dina Pamakéan Normal
Disaluyukeun
Disaluyukeun
Rincian produk

Fitur produk
        
Bagian.1

Non-konduktif: Insulasi anu saé, ngajamin sistem anu aman

permukaan lemes:  Koefisien gesekan leutik pikeun mastikeun kabel ngaliwat lancar

Tahan seuneu:  Self-extinguishing, teu ngarojong durukan

Bagian.2

Résistansi korosi:  Tahan ka asam, basa sareng uyah, ngajamin biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur kinerja anu langkung panjang

kakuatan dampak:  Tahan ka komprési sareng dampak, cocog pikeun dikubur dina beton

Pamasangan Gampang:  semén pangleyur na threading ngagabung

      
Gambar pabrik
     
FAQ
jasa kami
Oem atanapi odm tiasa ditarima.
Kami nampi pesenan leutik / pesenan percobaan pikeun palanggan pikeun mariksa naha produkna cocog pikeun pasar.
Bakal sadia online almot dina layanan 24 jam pikeun parusahaan Anjeun esteemed.
Kami bungah ngadangu ti anjeun pas sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan harga diri anjeun.


Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun