PVC Cable Conduit Tembok PVC Cable Pipe Listrik PVC Conduit Pikeun Kawat Nangtayungan

SEND INQUIRY AYEUNA

PVC Cable Conduit Tembok PVC Cable Pipe Listrik PVC Conduit Pikeun Kawat Nangtayungan  

• komérsial, Industrial jeung Utiliti Dianggo

• Tahan korosi

• Non-Magnétik sarta non-galvanic

• Self Extinguishing

• Dampak Tahan


SEND INQUIRY AYEUNA

PVC Cable Conduit Tembok PVC Cable Pipe Listrik PVC Conduit Pikeun Kawat Nangtayungan

Shingfong nawiskeun garis lengkep PVC Conduit kaku, conduit lentur sareng kelengkapan. Aplikasina khususna disarankeun dina gedong anu konsentrasi jalma atanapi aset anu luhur, sapertos gedong padumukan, kantor, rumah sakit, sakola sareng hotél. Shingfong PVC conduit sarta saluran kabuktian awét sarta éféktif pikeun taun kinerja bébas pangropéa di jero taneuh, encased sarta aplikasi kakeunaan.


Kirim panalungtikan anjeun

PVC Cable Conduit Tembok PVC Cable Pipe Listrik PVC Conduit Pikeun Kawat Nangtayungan  

1, PVC conduit pipe kakuatan mékanis:

kualitas luhur PVC berwarna kabel / pipa kawat kakuatan lalawanan tekanan, résistansi kana kakuatan tekanan éksternal, résistansi dampak, kakuatan kaayaan alus keur sagala jinis karya piping.

2, PVC ningkatna pikeun insulasi listrik:

Kabel pvc fleksibel / pipa kawat pinuh ku kaunggulan insulasi listrik pikeun kawat sareng saluran kabel, kabel sareng pipa gedong.

3, konstruksi basajan:

Konstruksi PVC conduit mendi gancang sarta gampang pikeun perusahaan listrik, jadi biaya proyék konstruksi low

4, Diaméter Biasa:

10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm

 

 

1. lampu, transportasi jeung fasilitas penanganan:

Pipa PVC mangrupikeun bahan anu hampang pisan, nanganan, ngamuat sareng ngabongkar, ngahémat tenaga kerja sareng merenah dina konstruksi.

2, PVC Wall Mount lalawanan kimiawi alus teuing:

Pipa PVC boga asam alus teuing, alkali, résistansi korosi, nu cocog pikeun pamakéan konstruksi industri.

3, PVC témbok ningkatna lalawanan cairan:

témbok lemes PVC témbok dipasang pipe, résistansi cairan, koefisien roughness ngan 0,009, leuwih handap tina pipa sejen, dina aliran sarua, diaméterna bisa ngurangan.

  

Packing: Pcs dina hiji kebat, unggal kebat dina hiji kantong percetakan plastik atawa minuhan sarat Anjeun.

Pangiriman: Dikirim whthin 15 dinten saatos mayar.

Kamampuhan suplai: 3000 Ton / Ton per Bulan

 

1) .Free Sampel: sadia

2) .OEM / ODM Service: tawarkeun

(Sabenerna, sagala ukuran / warna / logo bisa ngaropéa ~ kapang anyar bakal dijieun ogé ..)

3) 24 jam layanan online

Sakur ide atanapi patarosan, mangga ngahubungi kami: 

Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun