Tembok PVC Cable Pipe Gray Bending Conduit outdoor Cable Conduit UV pipe

SEND INQUIRY AYEUNA

Tembok PVC Cable Pipe Gray Bending Conduit outdoor Cable Conduit UV pipe  

1. kakuatan mékanis pipa PVC:
Kakuatan résistansi tekanan pipa PVC, résistansi kana kakuatan tekanan éksternal, résistansi dampak, kakuatan kaayaan anu saé pikeun sagala jinis karya pipa.

2. Pipa PVC pikeun insulasi listrik:
Pipa PVC pinuh ku insulasi listrik anu saé pikeun kawat sareng saluran kabel, kawat sareng pipa gedong.

3. Pipa PVC henteu mangaruhan kualitas cai:
pipe PVC teu kapangaruhan ku tés disolusi dikonfirmasi kualitas cai, pipa cai pikeun hadir pipe pangalusna.

4. konstruksi basajan:


SEND INQUIRY AYEUNA

Tembok PVC Cable Pipe Gray Bending Conduit outdoor Cable Conduit UV pipe


1. lampu, transportasi jeung fasilitas penanganan:

Pipa PVC mangrupikeun bahan anu hampang pisan, nanganan, ngamuat sareng ngabongkar, ngahémat tenaga kerja sareng merenah dina konstruksi.

2. PVC Wall Mount résistansi kimiawi alus teuing:

Pipa PVC boga asam alus teuing, alkali, résistansi korosi, nu cocog pikeun pamakéan konstruksi industri.

3. PVC Wall Mounting résistansi cairan:

témbok lemes PVC témbok dipasang pipe, résistansi cairan, koefisien roughness ngan 0,009, leuwih handap tina pipa sejen, dina aliran sarua, diaméterna bisa ngurangan.


Kirim panalungtikan anjeun

Tembok PVC Cable Pipe Gray Bending Conduit outdoor Cable Conduit UV pipe  


== DETAIL CEPAT ==>>>

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: Shingfong atanapi OEM

Jumlah modél: SF

Bahan: PVC

Spésifikasi: 10mm-50mm OD

Panjangna: 1m-6m

Kandel: nepi ka nu meuli

Baku: GB / T19001-2015, ISO9001: 2015

Ngaran produk: Daptar ukuran Pipa PVC listrik

Warna: bodas hideung kulawu atawa nepi ka meuli

Pangalaman: langkung ti 25 taun

Jenis Usaha: produsén

Karajinan Produktif: Extrusion

Sampel gratis: sayogi

Ukuran: 10mm, 16mm, 20mm, 25mm, 32mm, 40mm, 50mm

Fittings: gandeng, siku, kotak sirkular, tee, jsb

 

== UKURAN& PARAMETER ==>>>

Diameter     Kandel       Bungkusan

(mm)          (mm)        (pcs/bundel)

Ф10         1.10                  50

Ф16         1.10, 1.30          30

Ф20         1.20, 1.40          25

Ф25         1.30, 1.60          20

Ф32         1.70, 2.00          10

Ф40         1.80, 2.20          10

Ф50         2.00, 2.50           5

 

== CIRI ==>>>

Non-konduktif: Insulasi anu saé, ngajamin sistem anu aman

permukaan lemes:  Koefisien gesekan leutik pikeun mastikeun kabel ngaliwat lancar

Tahan seuneu:  Self-extinguishing, teu ngarojong durukan

Résistansi korosi:  Tahan ka asam, basa sareng uyah, ngajamin biaya pangropéa anu langkung handap sareng umur kinerja anu langkung panjang

kakuatan dampak:  Tahan ka komprési sareng dampak, cocog pikeun dikubur dina beton

Pamasangan Gampang:  semén pangleyur na threading ngagabung

 

== PIKEUN& PANGIRIMAN ==>>>

Packing: Pcs dina hiji kebat, unggal kebat dina hiji kantong percetakan plastik atawa minuhan sarat Anjeun.

Pangiriman: Kami bakal ngamuat barang dina 7-10 dinten saatos nampi titipan ti nasabah.

Kamampuhan suplai: 3000 Ton / Ton per Bulan

 

== PANGGUNAAN ==>>>

1. Pamasangan kabel

2. perenah kabel wewengkon umum

3. Sistem kaamanan sareng panyalindungan

4. Kabel jero rohangan

5. Kabel jero taneuh

 

== APLIKASI ==>>>

1) Pilih spring fit kalayan ukuran Pipa PVC.

2) Curve pipa sanggeus inserting spring di tempat pipa dimana anjeun peryogi eta jadi ngagulung.

3) pipa PVC bisa ngagulung ti 5 ° nepi ka 180 ° teu pegat.

4) Klién tiasa masang pipa di juru tanpa nganggo siku.

 

== KELEBIHAN ==>>>

1) Sampel Gratis: Sadia

2) Kustomisasi: Sakur warna, ukuran, ketebalan gumantung paménta konsumén, ogé tiasa muka modél énggal pikeun konsumén.

3) QC: Anggota QC kami anu ketat, berpengalaman sareng teknis.

4) Waktos pangiriman: 5-10 poé rengse hiji kubus tinggi

5) Rincian bungkusan: PVC kabel trunking 25pcs dina hiji kebat, unggal kebat dina hiji kantong percetakan plastik atawa minuhan pamundut anjeun.

6) Istilah pamayaran: T / T, 30% salaku deposit, 70% dina tetempoan salinan bl 

7) Ladenan online 24 jam: Sakur ide atanapi patarosan, mangga ngahubungi kami: export@shingfong.com

Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun