Telepon PVC Trunking Ukuran 12x12mm Plastik PVC Kawat Trunking Jeung Sticker

SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon PVC Trunking Ukuran 12x12mm Plastik PVC Kawat Trunking Jeung Sticker  

1) Bahan:    Bahan PVC Anyar 

2) Standar:  IEC 61084-2-1

3) Penampilan: Bulat biasa, mulus, hampang, teu aya najis, bungkusan anu saé

4) Warna:   Warna murni, teu boga discoloration jeung sepuh

5).Bau:   euweuh seungit, lingkungan.

6) Pamakéan:   Pikeun kabel internal, ngajaga kawat dina 1200v.

7) Pangaruh:   Sanggeus ngagunakeun, wiring gampang tur trimly, masang reliably, sarta merenah pikeun ngajaga tur neangan na exchanging.

8) Hirupna: Pipa PVC ShingFong sareng trunking PVC mangrupikeun Anti sepuh, umur pamakean normal tiasa dugi ka 50 taun. 


SEND INQUIRY AYEUNA

Telepon PVC Trunking Ukuran 12x12mm Plastik PVC Kawat Trunking Jeung Sticker

* Range Pinuh Spésifikasi: langkung ti 200 ukuran sareng ketebalan anu béda

* Service Alus: klien-berorientasi

* Kualitas luhur

* Harga alus

* Pangiriman Gancang

* Kirimkeun kami Pananya, Kami bakal ngabales dina 10 Menit !!! (Waktos Cina 8:00-24:00)


Kirim panalungtikan anjeun

Telepon PVC Trunking Ukuran 12x12mm Plastik PVC Kawat Trunking Jeung Sticker  


=== PVC TRUNKING DESKRIPSI ===>>>

1) Bahan:    Bahan PVC Anyar 

2) Standar:  IEC 61084-2-1

3) Penampilan: Bulat biasa, mulus, hampang, teu aya najis, bungkusan anu saé

4) Warna:   Warna murni, teu boga discoloration jeung sepuh

5).Bau:   euweuh seungit, lingkungan.

6) Pamakéan:   Pikeun kabel internal, ngajaga kawat dina 1200v.

7) Pangaruh:   Sanggeus ngagunakeun, wiring gampang tur trimly, masang reliably, sarta merenah pikeun ngajaga tur neangan na exchanging.

8) Hirupna: Pipa PVC ShingFong sareng trunking PVC mangrupikeun Anti sepuh, umur pamakean normal tiasa dugi ka 50 taun. 

 

=== PVC TRUNKING CIRI ===>>>

1) Ketebalan: Kalayan suhu anu pas sareng téknologi mesin cetakan anu akurat, ketebalan, ukuran, bentukna tiasa dikontrol sacara akurat.

2). Kateguhan: Lamun ngabengkokkeun, moal bisa jadi gampang megatkeun

3). Teu karasa: Dina kamampuan tekanan, résistansi dampak anu luhur

4). Tahan seuneu: Résin PVC tahan seuneu, tahan pisan durukan, gancang-gancang pareum.

5). lalawanan korosi : Uap, asam sarta lalawanan alkali, assuring a ongkos pangropéa handap sarta a hirup kinerja deui

7). Non-konduktif:  insulasi listrik alus teuing, nu nolak tegangan 25kv , ngajamin a sistem aman

8) Pamasangan: gampang pikeun muka jeung nutup , push-tarik merenah, dipasang kalawan cementing pangleyur na threading joinin

9) Ngahemat biaya: Bisa ngahemat ongkos instalasi leuwih ti pipa logam jeung fittings kusabab beurat hampang tur merenah pikeun instalasi.

 

=== PVC TRUNKING AKSESORI ===>>>

Kami gaduh pvc trunking fittings sudut datar / sudut éksternal / sudut internal / coupler / majalengka datar / eureun ukuran tungtung tina 20x10mm mun 100x60mm.

 

=== FAQ ===>>>

Q1. Naon istilah pembayaran anjeun?

A: T / T 30% salaku deposit, sarta 70% saméméh pangiriman. Kami bakal nunjukkeun ka anjeun poto réngsé produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

 

Q2. Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

A: Sacara umum, éta bakal butuh 7 nepi ka 15 poé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.

 

Q3. Naon kawijakan sampel anjeun?

A: Sampel pikeun mastikeun kualitas sareng warna gratis, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

 

Q4. Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

A: Sumuhun, urang boga Tim QC profésional sangkan ngaéksekusi Inspection Kahiji, IPQC (Input Prosés Quality Control) jeung Inspection Final.

 

=== PVC UKURAN TRUNKING ===>>>

Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun