Ngaropea Seuneu tahan PVC Trunking Saluran napel Cable Wiring Saluran 200 * 100 pabrik Ti Cina | Shingfong

SEND INQUIRY AYEUNA

Kaunggulan

1.Shingfong lokasina di Kota Sihui, Guangdong, butuh 90mins ti Bandara Internasional Baiyun Guangzhou ka pabrik urang. Pabrik kami caket Pelabuhan Guangzhou sareng Pelabuhan Shenzhen.

2.Shingfong boga tim bakat R&D, éta ngagaduhan kahormatan pikeun nampi Sertipikat Dioténtikasi Perusahaan Hi-tech Nasional.

3.Shingfong boga 30 sét kembar screw extruder garis prodcution, kapasitas produksi taunan nyaéta 20,000tons.

4.Shingfong boga 4pcs of forklift, urang bisa ngamuat 5 x 40HQ peti dina hiji poé.


SEND INQUIRY AYEUNA

Seuneu tahan PVC Trunking Saluran napel Cable Wiring Saluran 200 * 100  dibandingkeun jeung produk sarupa dina pasaran, éta boga kaunggulan beredar incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta enjoys reputasi alus di market.Shingfong summarizes nu defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi Seuneu tahan PVC Trunking Saluran napel Cable Wiring Saluran 200 * 100 bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.


Kirim panalungtikan anjeun
Produk ieu ngagaduhan résistansi anu hadé pikeun flexing. Ngaliwatan tés kinerja flexing, éta boga résistansi pikeun motong pertumbuhan salila siklus flexing diulang.

FAQ

1. Dimana pabrik anjeun?
Pabrik urang perenahna di Kota Sihui, deukeut Guangzhou, éta ngan nyokot 90 menit ti pabrik urang ka Bandara Internasional Guangzhou Baiyun ku mobil. Sarta pohara merenah pikeun muka barang jeung ongkos panghandapna jeung waktu shortest ka Guangzhou Port atawa Shenzhen Port.
2.Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun petik?
Ukuran produk (Lebar x Jangkungna x Panjang); Kandel; Warna (bodas atanapi kulawu atanapi warna ngaropéa). kuantitas.
3.How anjeun nyieun bisnis urang jangka panjang sarta hubungan alus?
Urang tetep kualitasna alus sarta harga kalapa pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang. Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.

Kaunggulan

1.Shingfong lokasina di Kota Sihui, Guangdong, butuh 90mins ti Bandara Internasional Baiyun Guangzhou ka pabrik urang. Pabrik kami caket Pelabuhan Guangzhou sareng Pelabuhan Shenzhen.
2.Shingfong boga tim bakat R&D, éta ngagaduhan kahormatan pikeun nampi Sertipikat Dioténtikasi Perusahaan Hi-tech Nasional.
3.Shingfong boga 30 sét kembar screw extruder garis prodcution, kapasitas produksi taunan nyaéta 20,000tons.
4.Shingfong boga 4pcs of forklift, urang bisa ngamuat 5 x 40HQ peti dina hiji poé.

Ngeunaan Shingfong

Sihui Shingfong Plastic Product Factory Co., Ltd., mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina bahan polimér anu luhur, produk utamina nyaéta: PVC Cable Trunking, PVC Conduit, pipa drainase PVC-U, pipa suplai cai PVC-U sareng asesoris anu aya hubunganana. Shingfong diadegkeun dina 1995, ayana di No 168, QingDong Jalan, Dongcheng District, Kota Sihui, Propinsi Guangdong, nyertakeun wewengkon 38,8 acres. Shingfong boga 30 sét garis produksi otomatis, kapasitas produksi taunan nyaéta 30.000 ton, jeung nilai kaluaran tina USD30 juta atawa leuwih.


Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun