Kualitas Qatar PVC Cable Trunking Wall Cable Cover 38x25mm PVC Trunking Jeung Blue Sticker Produsén | Shingfong

SEND INQUIRY AYEUNA

Qatar PVC Cable Trunking Wall Cable Cover 38x25mm PVC Trunking Jeung Blue Sticker  

=== PVC TRUNKING DETAIL CEPAT ===>>>

Tempat Asal: Guangdong, Cina

Ngaran Brand: SF atanapi OEM

Tipe: Padet

Jenis Usaha: Produsén

warna: bodas, hideung, kulawu...

penampilan: sagi opat, pasagi, lantai busur, ngawangun tangga ...

ukuran: 10 * 10mm / 15 * 10mm ......... 200 * 100mm

Panjangna: 2-4 méter atawa nepi ka customer

Kandel: 0.55mm, 0.6mm, 0.7mm....3.0mm

Kelengkapan: sudut luar, sudut jero, tee jsb

merek: OEM

MOQ: 3000 méter

Standar: ISO TUV


SEND INQUIRY AYEUNA

Qatar PVC Cable Trunking Wall Cable Cover 38x25mm PVC Trunking With Blue Sticker  dibandingkeun jeung produk sarupa dina pasaran, mibanda kaunggulan luar biasa incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta enjoys reputasi alus di market.Shingfong summarizes nu defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi tina Qatar PVC Cable Trunking Wall Cable Cover 38x25mm PVC Trunking Jeung Blue Sticker bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.


Kirim panalungtikan anjeun
Shingfong gaduh kamampuan anu cukup pikeun ngahasilkeun anu mumpuni kalawan kualitas luhur.

=== DETAIL KONTAK ===>>>

Kontak Person: Ms Jessie Lai

Surélék:export@shingfong.com

Hapé: +86 13430255265

Whatsapp: +86 13430255265

Wechat: shingfong8

QQ: 1628679559

 

=== PVC UKURAN TRUNKING ===>>>

(Ukuran Trunking Kabel PVC)

15x10mm, 18x9mm, 20x10mm, 24x14mm, 25x16mm,

30x13mm, 36x16mm, 38x18mm, 39x19mm, 40x16mm,

40x25mm, 50x25mm, 50x40mm, 59x22mm, 60x22mm,

60x40mm, 75x50mm, 80x40mm, 80x50mm, 100x27mm,

100x40mm, 100x50mm, 100x60mm, 100x75mm, 120x60mm,

120x80mm, 150x50mm, 150x100mm, 200x100mm.

 

(Ukuran PVC Square Trunking)

10x10mm, 12x12mm, 16x16mm, 20x20mm, 25x25mm,

33x33mm, 40x40mm, 50x50mm, 75x75mm, 100x100mm.

 

=== PVC TRUNKING DESKRIPSI ===>>>

1) Bahan:    Bahan PVC Anyar 

2) Standar:  IEC 61084-2-1

3) Penampilan: Bulat biasa, mulus, hampang, teu aya najis, bungkusan anu saé

4) Warna:   Warna murni, teu boga discoloration jeung sepuh

5).Bau:   euweuh bau, lingkungan.

6) Pamakéan:   Pikeun kabel internal, ngajaga kawat dina 1200v.

7) Pangaruh:   Sanggeus ngagunakeun, wiring gampang tur trimly, masang reliably, sarta merenah pikeun ngajaga tur neangan na exchanging.

8) Hirupna: Pipa PVC ShingFong sareng trunking PVC mangrupikeun Anti sepuh, umur pamakean normal tiasa dugi ka 50 taun. 

 

=== PVC TRUNKING CIRI ===>>>

1) Ketebalan: Kalayan suhu anu pas sareng téknologi mesin cetakan anu akurat, ketebalan, ukuran, bentukna tiasa dikontrol sacara akurat.

2). Kateguhan: Lamun ngabengkokkeun, moal bisa jadi gampang megatkeun

3). Teu karasa: Dina kamampuan tekanan, résistansi dampak anu luhur

4). Tahan seuneu: Résin PVC tahan seuneu, tahan pisan durukan, gancang-gancang pareum.

5). lalawanan korosi : Uap, asam sarta lalawanan alkali, assuring a ongkos pangropéa handap sarta a hirup kinerja deui

7). Non-konduktif:  insulasi listrik alus teuing, nu nolak tegangan 25kv , ngajamin a sistem aman

8) Pamasangan: gampang pikeun muka jeung nutup , push-tarik merenah, dipasang kalawan cementing pangleyur na threading joinin

9) Ngahemat biaya: Bisa ngahemat ongkos instalasi leuwih ti pipa logam jeung fittings kusabab beurat hampang tur merenah pikeun instalasi.

 

=== PVC TRUNKING AKSESORI ===>>>

Kami gaduh pvc trunking fittings sudut datar / sudut éksternal / sudut internal / coupler / majalengka datar / eureun ukuran tungtung tina 20x10mm mun 100x60mm.


FAQ

1.What istilah anjeun packing?
Sacara umum, kami ngarangkep PVC Trunking dina kantong pe atanapi Kotak Karton, bungkus PVC Conduit dina kantong pe.
2.Can anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis. Urang salajengna bisa ngabahas dina ngawangun molds husus.
3.How ngeunaan waktos pangiriman anjeun?
Sacara umum, éta bakal nyandak 7 dugi ka 15 dinten saatos nampi pamayaran sateuacanna. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan anjeun.

Kaunggulan

1.Shingfong boga paling kuantitas PVC Trunking Ukuran, ti mnt. 10x10mm nepi ka 200x100mm. Leuwih ti 200pcs ukuran béda jeung ketebalan.
2.Shingfong boga 4pcs of forklift, urang bisa ngamuat 5 x 40HQ peti dina hiji poé.
3.Shingfong boga tim bakat R&D, éta ngagaduhan kahormatan pikeun nampi Sertipikat Dioténtikasi Perusahaan Hi-tech Nasional.
4.Shingfong ngadeg di 1995, éta boga 26 taun pangalaman dina ngahasilkeun PVC Trunking, PVC Conduit Pipe, PPR Panas tur Tiis Cai Pipe, asesoris patali.

Ngeunaan Shingfong

Sihui Shingfong Plastic Product Factory Co., Ltd., mangrupikeun produsén profésional dina bahan polimér anu luhur, produk utamina nyaéta: PVC Cable Trunking, PVC Conduit, pipa drainase PVC-U, pipa suplai cai PVC-U sareng asesoris anu aya hubunganana. Shingfong diadegkeun dina 1995, ayana di No 168, QingDong Jalan, Dongcheng District, Kota Sihui, Propinsi Guangdong, nyertakeun wewengkon 38,8 acres. Shingfong boga 30 sét garis produksi otomatis, kapasitas produksi taunan nyaéta 30.000 ton, jeung nilai kaluaran tina USD30 juta atawa leuwih.


Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun