Tembok ngaropéa PVC Kawat Saluran Cable Trunking kalawan napel Kolombia PVC Talang 24x14, 16x16 pabrik | Shingfong

SEND INQUIRY AYEUNA

* Range Pinuh Spésifikasi: langkung ti 200 ukuran sareng ketebalan anu béda

* Service Alus: klien-berorientasi

* Kualitas luhur

* Harga alus

* Pangiriman Gancang

* Kirimkeun kami Pananya, Kami bakal ngabales dina 10 Menit !!! (Waktos Cina 8:00-24:00)


SEND INQUIRY AYEUNA

Tembok PVC Kawat Saluran Cable Trunking kalawan napel Kolombia PVC Gutters 24x14, 16x16  dibandingkeun jeung produk sarupa dina pasaran, éta boga kaunggulan luar biasa incomparable dina watesan kinerja, kualitas, penampilan, jeung sajabana, sarta enjoys reputasi alus di market.Shingfong summarizes defects produk kaliwat, sarta terus ngaronjatkeun aranjeunna. Spésifikasi Tembok PVC Kawat Saluran Cable Trunking kalawan napel Colombia PVC Gutters 24x14, 16x16 bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.


Kirim panalungtikan anjeun

Shingfong dirancang nurutkeun kahayang konsumén. Warna, font, sareng bentukna nyumponan kabutuhan produk rangkep.


=== DETAIL KONTAK ===>>>

Kontak Person: Ms Jessie Lai

Surélék:export@shingfong.com

Hapé: +86 13430255265

Whatsapp: +86 13430255265

Wechat: shingfong8

QQ: 1628679559

 

=== PVC UKURAN TRUNKING ===>>>

(Ukuran Trunking Kabel PVC)

15x10mm, 18x9mm, 20x10mm, 24x14mm, 25x16mm,

30x13mm, 36x16mm, 38x18mm, 39x19mm, 40x16mm,

40x25mm, 50x25mm, 50x40mm, 59x22mm, 60x22mm,

60x40mm, 75x50mm, 80x40mm, 80x50mm, 100x27mm,

100x40mm, 100x50mm, 100x60mm, 100x75mm, 120x60mm,

120x80mm, 150x50mm, 150x100mm, 200x100mm.

 

(Ukuran PVC Square Trunking)

10x10mm, 12x12mm, 16x16mm, 20x20mm, 25x25mm,

33x33mm, 40x40mm, 50x50mm, 75x75mm, 100x100mm.

 

=== PVC TRUNKING DESKRIPSI ===>>>

1) Bahan:    Bahan PVC Anyar 

2) Standar:  IEC 61084-2-1

3) Penampilan: Bulat biasa, mulus, hampang, teu aya najis, bungkusan anu saé

4) Warna:   Warna murni, teu boga discoloration jeung sepuh

5).Bau:   euweuh seungit, lingkungan.

6) Pamakéan:   Pikeun kabel internal, ngajaga kawat dina 1200v.

7) Pangaruh:   Sanggeus ngagunakeun, wiring gampang tur trimly, masang reliably, sarta merenah pikeun ngajaga tur neangan na exchanging.

8) Hirupna: Pipa PVC ShingFong sareng trunking PVC mangrupikeun Anti sepuh, umur pamakean normal tiasa dugi ka 50 taun. 

 

=== PVC TRUNKING CIRI ===>>>

1) Ketebalan: Kalayan suhu anu pas sareng téknologi mesin cetakan anu akurat, ketebalan, ukuran, bentukna tiasa dikontrol sacara akurat.

2). Kateguhan: Lamun ngabengkokkeun, moal bisa jadi gampang megatkeun

3). Teu karasa: Dina kamampuan tekanan, résistansi dampak anu luhur

4). Tahan seuneu: Résin PVC tahan seuneu, tahan pisan durukan, gancang-gancang pareum.

5). lalawanan korosi : Uap, asam sarta lalawanan alkali, assuring a ongkos pangropéa handap sarta a hirup kinerja deui

7). Non-konduktif:  insulasi listrik alus teuing, nu nolak tegangan 25kv , ngajamin a sistem aman

8) Pamasangan: gampang pikeun muka jeung nutup , push-tarik merenah, dipasang kalawan cementing pangleyur na threading joinin

9) Ngahemat biaya: Bisa ngahemat ongkos instalasi leuwih ti pipa logam jeung fittings kusabab beurat hampang tur merenah pikeun instalasi.

 

=== PVC TRUNKING AKSESORI ===>>>

Simkuring gaduh pvc trunking fittings sudut datar / sudut éksternal / sudut internal / coupler / majalengka datar / eureun ukuran tungtung tina 20x10mm mun 100x60mm.


FAQ

1. Dimana pabrik anjeun?
Pabrik urang perenahna di Kota Sihui, deukeut Guangzhou, éta ngan nyokot 90 menit ti pabrik urang ka Bandara Internasional Guangzhou Baiyun ku mobil. Sarta pohara merenah pikeun muka barang jeung ongkos panghandapna jeung waktu shortest ka Guangzhou Port atawa Shenzhen Port.
2.What kawijakan sampel anjeun?
Sampel pikeun mastikeun kualitas sareng warna gratis, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.
3.Can anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis. Urang salajengna bisa ngabahas dina ngawangun molds husus.

Kaunggulan

1.Shingfong ngadeg di 1995, éta boga 26 taun pangalaman dina ngahasilkeun PVC Trunking, PVC Conduit Pipe, PPR Panas tur Tiis Cai Pipe, asesoris patali.
2.Shingfong boga tim kuat nawarkeun kualitas hign pre-jualan sarta sanggeus layanan diobral, urang ngekspor PVC Trunking na Conduit ka leuwih ti 70 nagara béda jeung wewengkon.
3.OEM / ODM jasa sadia, pikeun desain husus tina PVC Trunking struktur, urang bisa nyieun kapang anyar.
4.Shingfong lokasina di Kota Sihui, Guangdong, butuh 90mins ti Bandara Internasional Baiyun Guangzhou ka pabrik urang. Pabrik kami caket Pelabuhan Guangzhou sareng Pelabuhan Shenzhen.

Ngeunaan Shingfong

Sihui Shingfong Plastic Product Factory Co., Ltd., mangrupikeun produsén profésional dina bahan polimér anu luhur, produk utamina nyaéta: PVC Cable Trunking, PVC Conduit, pipa drainase PVC-U, pipa suplai cai PVC-U sareng asesoris anu aya hubunganana. Shingfong diadegkeun dina 1995, ayana di No 168, QingDong Jalan, Dongcheng District, Kota Sihui, Propinsi Guangdong, nyertakeun wewengkon 38,8 acres. Shingfong boga 30 sét garis produksi otomatis, kapasitas produksi taunan nyaéta 30.000 ton, jeung nilai kaluaran tina USD30 juta atawa leuwih.


Telepon:
+86 13430255265
Telepon:
+86 758 3227222
Fax:
+86 758 3227907
WeChat:
shingfong8
WhatsApp:
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun