Naha sia meunang Tim Penjualan Departemen Ékspor Shingfong? | Shingfong

Maret 11, 2022

lamun museurkeun produk urang, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, kami 24hours on line!

Kontak kami ku emailexport@shingfong.com, mobile atawa whatsapp +86-13430255265, wechat: shingfong8.

Kirim panalungtikan anjeun
Produk ieu parantos diékspor ka seueur nagara berkat jaringan pamasaran anu lega.



Anggota Tim Penjualan


  1. MS HELEN



  2. MS CHERRY


MS GABY


MS DONA



FAQ

1.Can anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi gambar téknis. Urang salajengna bisa ngabahas dina ngawangun molds husus.


2.Inpormasi naon anu kuring kedah terangkeun upami kuring hoyong kéngingkeun petik?

Ukuran produk (Lebar x Jangkungna x Panjang); Kandel; Warna (bodas atanapi kulawu atanapi warna ngaropéa). kuantitas.


3.What is anjeun istilah packing?

Sacara umum, kami ngarangkep PVC Trunking dina kantong pe atanapi Kotak Karton, bungkus PVC Conduit dina kantong pe.


Kaunggulan

1.Shingfong boga 150 pagawe, urang tiasa rengse pesenan dina waktu anu singget, sanajan kalawan sarat packing kompléks.

2.OEM / ODM jasa sadia, pikeun desain husus tina PVC Trunking struktur, urang bisa nyieun kapang anyar.

3.Shingfong lokasina di Kota Sihui, Guangdong, butuh 90mins ti Bandara Internasional Baiyun Guangzhou ka pabrik urang. Pabrik kami caket Pelabuhan Guangzhou sareng Pelabuhan Shenzhen.

4.Shingfong boga 4pcs of forklift, urang bisa ngamuat 5 x 40HQ peti dina hiji poé.


Ngeunaan Shingfong

Sihui Shingfong Plastic Product Factory Co., Ltd., mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina bahan polimér anu luhur, produk utamina nyaéta: PVC Cable Trunking, PVC Conduit, pipa drainase PVC-U, pipa suplai cai PVC-U sareng asesoris anu aya hubunganana. Shingfong diadegkeun dina 1995, ayana di No 168, QingDong Jalan, Dongcheng District, Kota Sihui, Propinsi Guangdong, nyertakeun wewengkon 38,8 acres. Shingfong boga 30 sét garis produksi otomatis, kapasitas produksi taunan nyaéta 30.000 ton, jeung nilai kaluaran tina USD30 juta atawa leuwih.


Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun